21.6 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

PSD în vizorul Poliției în plin proces de votare! AFLĂ care este motivul

Partidul Național Liberal a depus o plângere în această dimineață la Biroul Electoral Județean (BEJ) în care îi acuză pe cei din Partidul Social Democrat. Solicitarea liberalilor a fost admisă, iar BEJ a sesizat Poliția.

PNL a depus în această dimineață o plângere la Biroul Electoral Județean privind o postare pe Facebook care aparține și face trimitere la comperitorul PSD Viorica Dăncilă.

„Plângerea înregistrată la BEJ face referire la continuarea campaniei electorale. Pe o pagină de Facebook denumită Campanie electorală PSD 2019 există un videoclip care face referire la un competitor electotral, cu mențiunea de a-l vota”, transmit reprezentații BEJ.

Solicitarea liberarilor a fost admisă în parte, iar în urma sesizării a fost înștiințat și Inspectoratului de Poliție Județean cu privire la cercetarea acestui caz și de a dispune, dacă există cazul, o sancționare în acest sens.

„BEJ a admis sesizarea făcută de PNL și a trimis mai departe către IPJ BN pentru a dispune măsurile legale care se impun”, informează reprezentații Biroului Electoral Județean.

BEJ nu a putut stabili cine este aparținătorul postării sau dacă se află în vreo culpă privind data la care a fost înregistrat materialul video sau când a fost publicat.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...