8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 25, 2021

PSD în vizorul Poliției în plin proces de votare! AFLĂ care este motivul

Partidul Național Liberal a depus o plângere în această dimineață la Biroul Electoral Județean (BEJ) în care îi acuză pe cei din Partidul Social Democrat. Solicitarea liberalilor a fost admisă, iar BEJ a sesizat Poliția.

PNL a depus în această dimineață o plângere la Biroul Electoral Județean privind o postare pe Facebook care aparține și face trimitere la comperitorul PSD Viorica Dăncilă.

„Plângerea înregistrată la BEJ face referire la continuarea campaniei electorale. Pe o pagină de Facebook denumită Campanie electorală PSD 2019 există un videoclip care face referire la un competitor electotral, cu mențiunea de a-l vota”, transmit reprezentații BEJ.

Solicitarea liberarilor a fost admisă în parte, iar în urma sesizării a fost înștiințat și Inspectoratului de Poliție Județean cu privire la cercetarea acestui caz și de a dispune, dacă există cazul, o sancționare în acest sens.

„BEJ a admis sesizarea făcută de PNL și a trimis mai departe către IPJ BN pentru a dispune măsurile legale care se impun”, informează reprezentații Biroului Electoral Județean.

BEJ nu a putut stabili cine este aparținătorul postării sau dacă se află în vreo culpă privind data la care a fost înregistrat materialul video sau când a fost publicat.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Alege ochelari de calitate pentru confortul și siguranța ochilor

Ochelari de vedere sau ochelari de soare, cu tratamente antireflecție sau fără, modele actuale, la modă...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: