18 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

PSD în vizorul Poliției în plin proces de votare! AFLĂ care este motivul

Partidul Național Liberal a depus o plângere în această dimineață la Biroul Electoral Județean (BEJ) în care îi acuză pe cei din Partidul Social Democrat. Solicitarea liberalilor a fost admisă, iar BEJ a sesizat Poliția.

PNL a depus în această dimineață o plângere la Biroul Electoral Județean privind o postare pe Facebook care aparține și face trimitere la comperitorul PSD Viorica Dăncilă.

„Plângerea înregistrată la BEJ face referire la continuarea campaniei electorale. Pe o pagină de Facebook denumită Campanie electorală PSD 2019 există un videoclip care face referire la un competitor electotral, cu mențiunea de a-l vota”, transmit reprezentații BEJ.

Solicitarea liberarilor a fost admisă în parte, iar în urma sesizării a fost înștiințat și Inspectoratului de Poliție Județean cu privire la cercetarea acestui caz și de a dispune, dacă există cazul, o sancționare în acest sens.

„BEJ a admis sesizarea făcută de PNL și a trimis mai departe către IPJ BN pentru a dispune măsurile legale care se impun”, informează reprezentații Biroului Electoral Județean.

BEJ nu a putut stabili cine este aparținătorul postării sau dacă se află în vreo culpă privind data la care a fost înregistrat materialul video sau când a fost publicat.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: