-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

Radu Moldovan: Dacă toate merg cum trebuie, în primăvară suntem în șantier! Și ciuma roșie salvează câmpia liberală

Contractul de modernizare a 43 de km drumuri județene s-a semnat azi la Consiliu Județean. „Am și alte vești bune. Dacă totul merge cum trebuie, în primăvară suntem în șantier. Și ciuma roșie salvează câmpia liberală”, a declarat Radu Moldovan.

Astăzi, în sala mare a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud s-a semnat un contract de aproape 16 milioane de euro.

Pe o perioadă de 30 de luni se va lucra la modernizarea și reabilitarea a trei tronsoane de drumuri județene:

  • DJ 172A – Beclean – Chiochiș (26 km)
  • DJ 162 – Sânmihaiu de Câmpie-Visuia (10 km)
  • DJ 154D – Domnești-Nețeni-Albeștii Bistriței (7,54 km)

Vreau să mergeți, primari și constructori, la pas, pe aceste tronsoane. Să vedeți CE e nevoie să se facă și ce NU, înainte să se facă proiectul. Nu să veniți ulterior că ar mai fi trebuit ceva. Și domnilor constructori, în intravilan, NEAPĂRAT șanț și podeț. NEAPĂRAT!”, a subliniat Radu Moldovan, președintele CJ BN.

Lucrările vor fi făcute de SC Frasinul SRL + CML.RO SRL + Îndemânarea Construct + DIMEX SRL – pe partea de execuție și Someș Top Grup SRL pe partea de proiectare.

Vești bune pentru zona de câmpie

Dacă în 2012, în zona de câmpie nu era aproape nimic modernizat, cu excepția DJ 151, acum lucrurile se schimbă.

Mai am o veste bună pentru oamenii din Urmeniș. Marți a fost aprobat creditul și vom face tronsonul Delureni – Urmeniș, integral. Și astfel, cu cele trei tronsoane de drum pentru care s-a semnat contractul azi, avem rețeaua de drumuri județene din zona de câmpie, mai puțin porțiunea Bozieș către Cluj, asfaltate. Deci este un lucru care mă bucură”, a declarat Radu Moldovan.

Acesta a mai declarat că speră să se finalizeze în această iarnă și licitațiile pentru lucrările de apă și canalizare.

„Rețelele de apă sunt vitale pentru zona de câmpie. Și astfel, anul viitor va fi un șantier toată câmpia. Iar când ne luăm rămas bun în 2024, o să am bucuria lucrului împlinit. Că acea zonă care a fost abandonată 30 de ani, aproape, pentru că nu prezintă foarte mare interes electoral – câmpia liberală – este adusă la viață de către ciuma roșie”, a subliniat Radu Moldovan.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Bine ar fi fost prima data apa și canalul, pentru a nu fi stricate drumurile proaspăt asfaltate, care se presupune ca se vor face.. Dar pentru oamenii zonelor respective într-adevăr ar fii lucruri foarte foarte importante… Om trăii și om vedea, pana acum doar promisiuni au fost..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...