-0.1 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Duminică, Caravana Vaccinării ajunge în Colibița!

Caravana Vaccinării va ajunge duminică, 14 Noiembrie, în Colibița. Localnicii și turiștii aflați în zonă vor avea ocazia să se imunizeze cu această ocazie. Punctul de vaccinare va fi amplasat la intrarea pe terasa Delice Pan, din fața hotelului Panoramic Colibița.

Punctul mobil de vaccinare va fi amenajat de autoritățile responsabile de această acțiune pe terasa din fața magazinului Delice Pan, la intrarea spre Panoramic Colibița. Astfel, accesul localnicilor sau al turiștilor aflați în zonă la acțiunea de imunizare să fie cât mai ușor.

Caravana Mobilă de Vaccinare va avea loc între orele 10.00-18.00 și am fost informați de autorități că doritorii vor avea opțiunea de a se vaccina cu:
  • Pfizer
  • Moderna
  • Johnson&Johnson ”  – au anunțat pe pagina lor de facebook cei din echipa Panoramic & Delice Pan.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.