24.3 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

Radu Moldovan nu exclude o mutare la București după finalizarea mandatului. Deputatul Bogdan Ivan, susținut de PSD la CJ

Radu Moldovan a mai asigurat o dată, în cadrul unei conferințe de presă, că nu va mai candida la Consiliul Județean pentru încă un mandat. Acesta a precizat că îl susține pe deputatul Bogdan Ivan, care este mai mult decât pregătit pentru această funcție. Cât despre Parlament, Radu Moldovan a spus că nu a luat încă nicio decizie.

Activitatea lui Radu Moldovan la Consiliul Județean se va termina după 3 mandate, a asigurat chiar el, astăzi, într-o conferință de presă:

„Nu mai candidez la Consiliul Județean, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, nici pentru cea de primar al orașului Bistrița, Beclean, Năsăud sau Sîngeorz-Băi. Nu am luat încă o decizie cu privire la comuna mea natală. Alte candidaturi nu există”, a spus Radu Moldovan.

Acesta nu a exclus posibilitatea de a-și continua activitatea la București, mai ales că președintele PSD Marcel Ciolacu a precizat că expertiza lui Radu Moldovan ar fi folositoare în Parlament. Radu Moldovan a spus totuși că încă nu este decis dacă va opta pentru Parlament.

A reamintit faptul că îl va susține pe deputatul Bogdan Ivan pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, despre care spune că este foarte pregătit pentru acest fotoliu.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

 1. Țârcovnicul Rasputin
  Trage găteje-n butin,
  Și pașolea Moldovan
  Din turbincă, pe Ivan.
  La Bistrița e de-ajuns
  Un Ivan ….. și uns,
  Că la Bistrița-i bugăt
  Tribut și para-ndărăt,
  Susținut cu rânduială,
  Prin cârjă episcopală.

 2. Radu Moldovan a mai anuntat că nu mai candidează la sefia CJ si că sustine candidatura lui Bogdan Ivan in 2024. Nu-i prima dată când Radu Moldovan consideră că astfel de functii se dobândesc precum o moștenire de familie. La alegerile locale din 2020, Radu Moldovan, se mandrea că promovează tinerii sustinând candidatul PSD la primaria Comunei Sant, in persoana fiului fostului primar care a fost declarat incompatibil in iunie 2017, iar la inceputul anului 2020 a pierdut definitiv procesul cu ANI.
  Numai că socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din târg, astfel că in functia de primar al comunei Sant a fost ales Marian-Viorel Forogău- candidatul PNL.
  Asa că anunţarea prematură a candidaturii lui Bogdan Ivan pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, la alegerile din 2024, făcută de Radu Moldovan s-ar putea să nu fie de bun augur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...