8.7 C
Bistrița
vineri, mai 14, 2021

RECORD: Încasări peste așteptări! Cel mai mare număr de spectatori, la „Dacia”!

Un adevărat record au înregistrat cei de la Centrul Cultural Dacia, în acest weekend: „De trei ani de zile, de când s-a redeschis cinematograful Dacia, nu au mai fost asemenea vânzări… Iar în weekend, vor rula filme pentru copii, dar și o comedie neagră, în sala de concerte”, ne-a mărturisit cu mândrie managerul cinematografului, Ramona Creța-Bugnar.

În weekendul care a trecut cei de la „Dacia” au stabilit un adevărat record în ceea ce privește numărul de spectatori și încasările realizate: s-au vândut bilete în valoare de peste 23.540 de lei, numărul de spectatori ridicându-se la 1277.

Au rulat filmele Zi de naștere mortală (2), Lego Movie: The second part, blockbusterul Oh, Ramona!, Drumul unui câine către casă, Cum să-ți dresezi dragonul și Alita: Îngerul războinic.

Un procent cuprins între 35-53% din încasări ajunge la distribuitorii filmului. Sunt 4 sau 5 distribuitori principali, cum ar fi RoImage, Vertical, Odeon, Intercom sau Forum, și mai sunt distribuitorii care ne trimit filme europene, filme de artă sau filme românești, de la care primim câte 2, 3 filme pe an…”, a explicat Cristian Vrăzmaș, responsabilul de programe în cadrul Centrului Cultural Dacia.

Am muncit din greu în ultimele săptămâni: scena din sala Valeria Peter Predescu a fost renovată, a fost achiziționat un proiector și un ecran pentru proiecții de filme, au fost montate sisteme de lumini și cortine. A fost achiziționat, de asemenea, și un pian pentru concerte. Urmează o perioadă aglomerată și plină de evenimente pentru noi, iar faptul că oamenii ne trec pragul într-un număr atât de mare nu poate decât să ne bucure!”, a recunoscut Ramona Creța-Bugnar pentru Bistrițeanul.ro, încântată de recordul stabilit în weekend.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...