8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

RED WEEKEND la Alpha Home OUTLET! Orice piesă de mobilier are 30 la sută reducere!

Acest sfârșit de săptămână vine cu o ofertă de nerefuzat la Alpha Home OUTLET. E lichidare de stoc, așa că orice piesă de mobilier e cu 30 la sută mai ieftină!

E momentul perfect pentru o reînnoire a interiorului casei, la un super preț. În acest sfârșit de săptămână, la Alpha Home OUTLET, e lichidare de stoc.

Astfel, indiferent de opțiune: scaune, mese, paturi, colțare, birouri sau bibliotecă – orice piesă de mobilier cumpărată în perioada 18 – 22 august 2022 este mai ieftină.

Reducerile sunt de 30 la sută, la ORICE produs! Oferta, la fel ca și piesele de mobilier, e LIMITATĂ la acest weekend pentru că luni are loc reînnoirea stocului magazinului.

Așadar, aruncă o privire pe pagina de Facebook a celor de la Alpha Home Outlet și dacă ceva-ți face cu ochiul, fugi și cumpără.

Îi găsești pe strada Libertății, nr. 50 B, lângă reprezentanța Volkswagen.

Alpha Home OUTLET e deschis de luni până vineri, între orele 10.00 și 18.00. Sâmbătă – între orele 10.00 – 15.00.

Informații despre oferte și stoc puteți primi și la numărul de telefon 0747 431 314 sau 0752 699 642.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.