4.4 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

Restaurantele L’Aroma și Casa Someșană îți aduc delicatesele direct la birou sau oriunde te-ai afla!

Ştiţi acel moment al zilei, la birou, în care cineva întreabă „Ce mâncăm şi noi astăzi?” şi fiecare începe să îşi dea cu părerea într-un dezacord total? Pentru cei care ar mânca ceva tradițional, dar și pentru cei care vor să fie mai sofisticați, avem soluția! Restaurantele L’Aroma și Casa Someșană aduc delicatesele direct la birou sau oriunde te-ai afla!

De câte ori vi s-a întâmplat să fiți la birou, prinși cu treabă, iar la un moment dat să realizați că nu mai puteți de foame și să vi se facă poftă de ceva delicios? Un lucru la care restaurantele L’Aroma și Casa Someșană se pricep cel mai bine pe lângă preparatele care îți potolesc foamea, este să aducă mâncăruri care mai de care mai delicioase oriunde te-ai afla!

Telefonic poți comanda tot ce-ți poftește inima! Mâncărurile ce-ți vor fi aduse direct la ușă sunt variate, de la preparate tradiţionale din care nu lipseşte slăninuţa, până la tortilla spaniolă, caracatiță a la Gallega sau fructe de mare preparate în zeci de moduri.

Totuși, dacă nu puteți să vă hotărâți nicicum ce să alegeți, după ora 12.00 vă puteți comanda meniul zilei, inclusiv acasă sau la serviciu, oriunde v-a luat foamea și ați mânca ceva bun, iar L’Aroma2 vă trimite inclusiv desert, cu livrare rapidă.

Meniurile complete, dar și meniul zilei le găsiți pe paginile de Facebook ale restaurantelor L’AromaL’Aroma 2 sau Casa Someșană, iar comenzile se fac la numerele de telefon 0752 453 900 L’Aroma, 0747 492 508 L’Aroma 2 și 0263 234 017 Casa Someșană.

Mai multe despre restaurantul L’Aroma 2, deschis recent chiar în inima Bistriței, puteți reciti AICI.

(P)

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: