19.3 C
Bistrița
marți, octombrie 3, 2023

Reteag: Elicopterul SMURD, chemat pentru un bărbat accidentat de un tractor

Un bărbat din Reteag repara ceva la un tractor. La un moment dat, picioarele i-au fost prinse de utilajul agricol și strivite. S-a solicitat elicopterul SMURD de la Jibou.

Un Echipaj de Prim Ajutor și unul de Terapie Intensivă din cadrul ISU BN au intervenit de urgență în localitatea Reteag.

Un bărbat care repara ceva la un tractor, a fost surprins de utilajul agricol, fiindu-i strivite picioarele.

Bărbatul se află în stare de semiconștiență.

A fost solicitat în sprijin elicopterul SMURD de la Jibou.

Intervenția este în dinamică!

”Victima, un bărbat în vârstă de 36 de ani, a fost preluată de elicopterul SMURD si transportată la UPU SMURD Bistrița ( transport heliport ISU – spital cu ajutor echipajului de terapie intensivă mobilă)” transmit reprezentanții ISU BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...