13 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Robert Sighiartău, la școala de Hemofilie și Leadership. Ce mesaj a transmis organizatorilor

Robert Sighiartău, deputat și vicepreședinte PNL, a participat la școala de Hemofilie și Leadership astăzi, la Eforie Nord. Ce mesaj a transmis organizatorilor:

Deputtul Robert Sighiartău a participat la evenimentul organizat de Asociația Română de Hemofilie în Eforie Nord.

Asociația și-a propus să ofere sprijin și suport persoanelor tinere și adulte cu hemofilie, pentru a crește calitatea vieții, prin integrarea acestora în programe de informare, programe educaționale, psiho-sociale și recreative.

Prin desfășurarea Școlii pentru Hemofilie si Leadership organizatorii și-au dorit totodată să consolideze comunitatea pacienților cu hemofilie și boala vonWillebrand. Cum anume? Punându-i în contact cu persoane informate, educate, motivate și active. Desfășurând, de asemenea, programe integrate, proiecate special pentru ei.

„Le mulțumesc liderilor asociației pentru invitație și pentru munca depusă”, a transmis Robert Sighiartău. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!