8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

25 de localități din Bistrița-Năsăud vor primi microbuze electrice pentru transportul elevilor

25 de unități administrativ-teritoriale din Bistrița-Năsăud vor primi microbuze electrice pentru transportul elevilor, în urma derulării unui proiect finanțat prin PNRR.

Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, a anunțat că 25 de UAT-uri, orașe și comune din județul nostru, vor primi microbuze electrice pentru transportul elevilor.

Acestea vor ajunge în orașele Năsăud și Sângeorz-Băi și comunele Tiha Bârgăului, Telciu, Budacu de Jos, Târlișua, Maieru, Lunca Ilvei, Lechința, Șanț, Rebrișoara, Rebra, Parva, Leșu, Căianu Mic, Prundu Bârgăului, Poiana Ilvei, Ilva Mare, Rodna, Petru Rareș, Feldru, Cetate, Livezile, Ilva Mică și Teaca.

Mediu sănătos, mijloc de transport la standarde europene, acces al tinerilor la educație, un proiect dedicat comunităților din județul Bistrița-Năsăud! Un proiect depus de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud la Ministerul Educației, finanțat prin PNRR, aflat în desfășurare”, a declarat președintele CJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.