18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

Robert Sighiartău se ia la trântă cu Papaya Advertising pentru un clip în care apar copii minori

Un clip apărut la începutul lunii octombrie a ridicat valuri de reacție, pro și contra. Un grup de parlamentari, printre care și Robert Sighiartău, au sesizat Protecția Copilului. Astăzi, reprezentantul agenției Papaya Advertising dă explicații la poliție pentru acest clip. Motivația interpelării ar fi exploatarea emoțională sau economică a copiilor minori.

La începutul lunii octombrie, în mediul online a apărut un clip intitulat „Copiii referendumului”. Acesta era făcut și distribuit de Papaya Advertising. Mesajul său îndemna lumea să nu meargă la vot și a avut valuri de reacții pro și contra.

Clipul produs de agenția de publicitate este cel de mai jos.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=4C6f_HGn338″ /]

La trei zile după Referendum, un grup de 15 parlamentari au depus o interpelare Agenția Națională pentru Protecția Copilului.

Majoritatea sunt din PNL, 10 mai exact, trei din PSD, unul din ALDE și unul dintre minorități. Printre semnatari, și deputatul bistrițean Robert Sighiartău.

Orice măsură privitoare la copil, indiferent de autorul ei, trebuie să fie luată cu respectarea interesului superior al copilului. (…) În acord cu textele legale invocate, vă rugăm să dispuneți o anchetă prin care să cercetați dacă copiii din spotul publicitar au avut acordul părinților la filmarea acestuia, dacă a existat o situație de exploatare a acestora sau dacă acești copii au fost abuzați emoțional sau economic”, scrie în sesizarea trimisă.

Textul integral poate fi citit mai jos:

[arve url=”https://www.petreanu.ro/wp-content/uploads/2018/11/lista-parlamentari-papaya.pdf” /]

Cei de la Protecția Copilului au făcut demersurile mai departe, sesizând organele competente. Astfel, astăzi, reprezentantul Papaya Advertising se află la sediul Poliției, oferind informații cu privire la acest clip.

Sursă info Petreanu.ro

 

.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?