17.9 C
Bistrița
marți, august 9, 2022

Robert Sighiartău se ia la trântă cu Papaya Advertising pentru un clip în care apar copii minori

Un clip apărut la începutul lunii octombrie a ridicat valuri de reacție, pro și contra. Un grup de parlamentari, printre care și Robert Sighiartău, au sesizat Protecția Copilului. Astăzi, reprezentantul agenției Papaya Advertising dă explicații la poliție pentru acest clip. Motivația interpelării ar fi exploatarea emoțională sau economică a copiilor minori.

La începutul lunii octombrie, în mediul online a apărut un clip intitulat „Copiii referendumului”. Acesta era făcut și distribuit de Papaya Advertising. Mesajul său îndemna lumea să nu meargă la vot și a avut valuri de reacții pro și contra.

Clipul produs de agenția de publicitate este cel de mai jos.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=4C6f_HGn338″ /]

La trei zile după Referendum, un grup de 15 parlamentari au depus o interpelare Agenția Națională pentru Protecția Copilului.

Majoritatea sunt din PNL, 10 mai exact, trei din PSD, unul din ALDE și unul dintre minorități. Printre semnatari, și deputatul bistrițean Robert Sighiartău.

Orice măsură privitoare la copil, indiferent de autorul ei, trebuie să fie luată cu respectarea interesului superior al copilului. (…) În acord cu textele legale invocate, vă rugăm să dispuneți o anchetă prin care să cercetați dacă copiii din spotul publicitar au avut acordul părinților la filmarea acestuia, dacă a existat o situație de exploatare a acestora sau dacă acești copii au fost abuzați emoțional sau economic”, scrie în sesizarea trimisă.

Textul integral poate fi citit mai jos:

[arve url=”https://www.petreanu.ro/wp-content/uploads/2018/11/lista-parlamentari-papaya.pdf” /]

Cei de la Protecția Copilului au făcut demersurile mai departe, sesizând organele competente. Astfel, astăzi, reprezentantul Papaya Advertising se află la sediul Poliției, oferind informații cu privire la acest clip.

Sursă info Petreanu.ro

 

.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...

Cum să faci profit cu bonusurile tale la pariuri

Bonusurile la pariurile online sunt folosite strategic pentru a încuraja noi jucători să se alăture caselor...