11 C
Bistrița
luni, martie 27, 2023

CEO Rombat, Alin Ioaneș: „Avem soluții de stocare pentru oricine are panouri fotovoltaice. Vrem să le producem la Bistrița”

Potrivit CEO Rombat, Alin Ioaneș, compania pregătește soluții de stocare pentru utilizatorii casnici și industriali. Se pare că producătorul bistrițean mizează pe bateriile Litiu-Ion, soluțiile de stocare urmând a fi produse chiar la Bistrița.

Prezent la Bistrițeanul Live, CEO Rombat, Alin Ioaneș a precizat că în curând la Bistrița vor fi produse soluții de stocare pentru utilizatorii casnici și cei industriali care apelează la energia verde, mai exact la panouri fotovoltaice.

Producătorul bistrițean mizează pe bateriile Litiu-Ion pentru înmagazinarea energiei produse de soare. În acest moment, compania deja are soluții pentru utilizatorii casnici, căutând și pentru cei industriali.

„În momentul de față cea mai la îndemână soluție de stocare e în baterii, iar bateriile Litiu-Ion sunt o soluție din punctul acesta de vedere, pentru a înmagazina energia și a o utiliza când e nevoie. În zona aceasta vrem să venim cu soluții, atât pentru utilizatorii casnici, pentru oricine își montează acasă un sistem de panouri fotovoltaice, cât și pentru utilizatorii industriali, pentru companiile mari, pentru cei care investesc în parcuri fotovoltaice și au nevoie de astfel de sisteme. În zona aceasta suntem activi acum și încercăm să venim cu soluții. Aceste solutii sunt în comercializare în Europa și în lume. Avem deja aceste soluții și vom avea și pentru zona industrială în cel mai scurt timp. Ne dorim să producem aici în Bistrița soluții de acest tip”, a precizat Alin Ioaneș, la Bistrițeanul Live.

Acesta a mai spus că inclusiv Rombat va miza pe energia verde, urmând să pună pe picioare două parcuri de panouri fotovoltaice. Unul va fi amenajat la Bistrița, în proximitatea fabricii, panourile urmând să fie puse inclusiv pe acoperișul halelor, iar altul la Copșa Mică.

Emisiunea la care a fost invitat CEO Rombat, Alin Ioaneș o puteți urmări mai jos:

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Unde și prin cine se comercializează bateriile de stocare a energiei .
    Am instalate panourile fotovoltaice și vreau să cumpăr baterii pentru stocarea energiei .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...