19.1 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Rostul de dimineață: Ghinionul lovește când te aștepți mai puțin. În moalele capului. Direct pe capotă

Amuzant sau nu, educativ sau nu – bistrițenii învață să-i pedepsească usturător pe șoferii care parchează unde nu le fierbe oala… Taman în fața tomberoanelor de gunoi. Cum a fost și cazul nefericit al unui Seat gălbui care… 

Un Seat drăguț și simpatic s-a trezit (ca noi toți, de altfel, măcar o dată în ultimul an) în această ingrată situație: efectiv nu putea parca pe trotuar, din cauza nenorocitelor de bare. S-o fi sucit, s-o fi învârtit prin zonă și-o fi gândit că nu pică cerul dacă se poziționează discret – chit că urât mirositor – aproape de tomberoane.

N-a încurcat circulația deloc. Însă bistrițenii blocurilor din jur au reacționat imediat. 

Nu vrem să ne închipuim ce-o fi fost în sufletul acelui șofer care a parcat nu tocmai regulamentar – taman în fața tomberoanelor de gunoi…

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Fapta celor care au pus gunoiul pe masina cred ca se incadreaza legal la vandalizare. De obicei se atrage atentia prin ridicarea stergatoarelor masinii. Varianta legala pentru cei care au fost deranjati de masina parcata este apelarea la politia locala. In rest cred ca s-a demonstrat ca nu sintem mai buni unii fata de ceilalti.

  2. Cică nu a încurcat circulația 🤣🤣🤣 dar noi care dorim să aruncăm gunlilul6, ce facem sărim peste capotă??? Bravo, felicitări, desigur că și eu am făcut deastea în trecut..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.