30.8 C
Bistrița
vineri, iulie 19, 2024

Abonamentul Dovlecel revine în forță la Casa EMA! Lecțiile de înot pentru copii, la preț redus, de azi și până vineri

Copilul tău își dorește să învețe să înoate? Hai cu el la Casa EMA să prindeți și o super ofertă: Abonamentul Dovlecel! De azi și până vineri (la finalul programului), lecțiile de înot pentru cei mici au un preț special – 289 lei, în loc de 329 lei.

În perioada 8-10 noiembrie, la Casa EMA revine în forță Abonamentul Dovlecel – lecții de înot pentru copii, la un preț special. Astăzi, joi și vineri prețul va fi 289 lei, în loc de 329 lei, cât este de obicei.

Antrenorii de la Școala de ÎNOT Casa EMA îi așteaptă pe cei mici să-i inițieze în arta plutirii pe apă, înotul fiind recunoscut ca cel mai complex sport, care pune la lucru toți mușchii.

Practicat corect, înotul este recomandat pentru o varietate de afecțiuni locomotorii, dar și pentru prevenirea lor. Este foarte important ca cei mici să învețe să înoate bine de la început, pentru o dezvoltare armonioasă.

Nu mai sta pe gânduri și vino cu cel mic la Casa Ema! Acum e momentul să începeți lecțiile sau să reînnoiți abonamentul!

Abonamentul Dovlecel este disponibil în perioada 8-10 noiembrie la recepția Casa EMA, pe str. Parcului, nr. 2bis.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.