20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

Mâine se închide strada Andrei Mureșanu (intersecția cu strada Crinilor – intersecția cu strada Florilor). Urmează B-dul Decebal

Mâine, circulația va fi închisă pe strada Andrei Mureșanu (de la intersecția cu strada Crinilor până la intersecția cu strada Florilor), pentru refacerea marcajelor rutiere. Vineri va fi închis Bulevardul Decebal (sens giratoriu Winmarkt până la intersecția cu strada Ursului), din același motiv.

Municipiul Bistrița are în execuție lucrările la „Reconfigurarea axei de transport pe traseul str. Gării- B-dul Decebal- str. Andrei Mureșanu- str. Năsăudului” fapt pentru care aduce la cunoștință cetățenilor:

-închiderea circulației pe – 𝐒𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐢 𝐌𝐮𝐫𝐞𝐬̦𝐚𝐧𝐮 (𝐭𝐫𝐨𝐧𝐬𝐨𝐧 𝐜𝐮𝐩𝐫𝐢𝐧𝐬 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐬𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐚 𝐜𝐮 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐂𝐫𝐢𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐩𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐥𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐬𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐚 𝐜𝐮 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐅𝐥𝐨𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫), în data de 9 noiembrie de la ora 07.00 până la ora 20.00, pentru refacerea marcajelor rutiere. Sensul giratoriu Ioan Slavici – Crinilor rămâne deschis traficului.

-închiderea circulației pe – 𝐁-𝐝𝐮𝐥 𝐃𝐞𝐜𝐞𝐛𝐚𝐥 (𝐭𝐫𝐨𝐧𝐬𝐨𝐧 𝐬𝐞𝐧𝐬 𝐠𝐢𝐫𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐮 𝐖𝐢𝐧𝐦𝐚𝐫𝐤𝐭 – 𝐩𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐥𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐬𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐚 𝐜𝐮 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐔𝐫𝐬𝐮𝐥𝐮𝐢), în data de 10 noiembrie de la ora 07.00 până la ora 20.00, pentru refacerea marcajelor rutiere”, anunță Poliția Locală Bistrița. 

Toți participanții la trafic sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări cu privire la restricționarea circulației.

Foto arhivă

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!