4.4 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

Mâine se închide strada Andrei Mureșanu (intersecția cu strada Crinilor – intersecția cu strada Florilor). Urmează B-dul Decebal

Mâine, circulația va fi închisă pe strada Andrei Mureșanu (de la intersecția cu strada Crinilor până la intersecția cu strada Florilor), pentru refacerea marcajelor rutiere. Vineri va fi închis Bulevardul Decebal (sens giratoriu Winmarkt până la intersecția cu strada Ursului), din același motiv.

Municipiul Bistrița are în execuție lucrările la „Reconfigurarea axei de transport pe traseul str. Gării- B-dul Decebal- str. Andrei Mureșanu- str. Năsăudului” fapt pentru care aduce la cunoștință cetățenilor:

-închiderea circulației pe – 𝐒𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐢 𝐌𝐮𝐫𝐞𝐬̦𝐚𝐧𝐮 (𝐭𝐫𝐨𝐧𝐬𝐨𝐧 𝐜𝐮𝐩𝐫𝐢𝐧𝐬 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐬𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐚 𝐜𝐮 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐂𝐫𝐢𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐩𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐥𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐬𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐚 𝐜𝐮 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐅𝐥𝐨𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫), în data de 9 noiembrie de la ora 07.00 până la ora 20.00, pentru refacerea marcajelor rutiere. Sensul giratoriu Ioan Slavici – Crinilor rămâne deschis traficului.

-închiderea circulației pe – 𝐁-𝐝𝐮𝐥 𝐃𝐞𝐜𝐞𝐛𝐚𝐥 (𝐭𝐫𝐨𝐧𝐬𝐨𝐧 𝐬𝐞𝐧𝐬 𝐠𝐢𝐫𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐮 𝐖𝐢𝐧𝐦𝐚𝐫𝐤𝐭 – 𝐩𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐥𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐬𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐚 𝐜𝐮 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐔𝐫𝐬𝐮𝐥𝐮𝐢), în data de 10 noiembrie de la ora 07.00 până la ora 20.00, pentru refacerea marcajelor rutiere”, anunță Poliția Locală Bistrița. 

Toți participanții la trafic sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări cu privire la restricționarea circulației.

Foto arhivă

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: