12.7 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

Rostul de dimineață: Mii de fulgere, într-o liniște desăvârșită…

Și-a făcut de cap tot cerul Bistriței, azi-noapte: mii de fulgere au brăzdat înălțimile, într-o liniște desăvârșită și amenințătoare. Într-un spectacol gratuit, pentru cei privilegiați: pentru insomniaci sau pentru vânătorii de fantome

Preț de vreo două ore, într-o amenințătoare și apăsătoare liniște, cerul orașului a fost strepezit de mii de fulgere.

S-a dezlănțuit bolta cerească într-un spectacol silențios pe care l-am urmărit și noi în tăcere, din balcon. Tremurând, pândind fulgerele, încercând să le ținem socoteala… Așteptând cu sufletul la gură să răsune odată și tunetele de după… Care s-au încăpățânat să nu-și facă apariția și să rămână ascunse după cortină.

De dragul cui? Pentru ce? Ca să întețească poate spaima din sufletele și așa înfiorate de iminenta furtună…? Ca să amplifice și mai mult efectul dramatic?

Nu vom ști niciodată…

Nici martori nu avem, ca să le cerem socoteală. Și-au desfășurat spectacolul de lumini taman noaptea, ca hoții, ca să nu-i vadă nimeni… Ca și cum ar fi înțeles cineva limba secretă a semnelor fulgerate pe boltă…

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!