-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

Deputatul Lorant Sas pleacă din USR?! Cioloș ar pregăti o nouă formațiune politică, iar bistrițeanul l-ar urma

Potrivit presei naționale, deputatul de Bistrița-Năsăud Lorant Sas ar părăsi USR. Acesta l-ar urma pe Dacian Cioloș, care ar pregăti o nouă formațiune politică. Alături de Sas ar mai pleca încă doi senatori, un deputat și patru europarlamentari.

Conform știripesurse.ro, mai mulți partamentari și europarlamentari ar fi anunțat deja că părăsesc USR, deocamdată doar intern. Este vorba despre doi senatori, doi deputați și patru europarlamentari.

Printre deputații care ar părăsi formațiunea politică s-ar număra și Lorant Sas, singurul parlamentar pe care îl are USR Bistrița-Năsăud. Nu este o surpriză faptul că Lorant Sas nu doar că nu se mai înțelegea cu filiala județeană, ci ajunsese chiar să nu mai aibă nicio legătură cu aceasta.

Lorant Sas l-ar urma pe Dacian Cioloș, care, alături de ceilalți parlamentari și europarlamentari care spun adio USR, ar pregăti o nouă formațiune politică.

Contactat de reporterii Bistrițeanul.ro, Lorant Sas a confirmat faptul că există discuții în acest sens, urmând ca în zilele următoare să se ia o decizie cu privire la părăsirea sau nu a partidului:

„Nici colegii mei și nici domnul Cioloș nu au anunțat plecarea lor oficială. Sunt discuții pe tema aceasta, după cum știți există nemulțumiri în USR de ceva vreme. În câteva zile veți ști”, a precizat Lorant Sas.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.