18.4 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

Deputatul Lorant Sas pleacă din USR?! Cioloș ar pregăti o nouă formațiune politică, iar bistrițeanul l-ar urma

Potrivit presei naționale, deputatul de Bistrița-Năsăud Lorant Sas ar părăsi USR. Acesta l-ar urma pe Dacian Cioloș, care ar pregăti o nouă formațiune politică. Alături de Sas ar mai pleca încă doi senatori, un deputat și patru europarlamentari.

Conform știripesurse.ro, mai mulți partamentari și europarlamentari ar fi anunțat deja că părăsesc USR, deocamdată doar intern. Este vorba despre doi senatori, doi deputați și patru europarlamentari.

Printre deputații care ar părăsi formațiunea politică s-ar număra și Lorant Sas, singurul parlamentar pe care îl are USR Bistrița-Năsăud. Nu este o surpriză faptul că Lorant Sas nu doar că nu se mai înțelegea cu filiala județeană, ci ajunsese chiar să nu mai aibă nicio legătură cu aceasta.

Lorant Sas l-ar urma pe Dacian Cioloș, care, alături de ceilalți parlamentari și europarlamentari care spun adio USR, ar pregăti o nouă formațiune politică.

Contactat de reporterii Bistrițeanul.ro, Lorant Sas a confirmat faptul că există discuții în acest sens, urmând ca în zilele următoare să se ia o decizie cu privire la părăsirea sau nu a partidului:

„Nici colegii mei și nici domnul Cioloș nu au anunțat plecarea lor oficială. Sunt discuții pe tema aceasta, după cum știți există nemulțumiri în USR de ceva vreme. În câteva zile veți ști”, a precizat Lorant Sas.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...