18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

Rușinea devine umilință în Cupa României: Gloria Bistrița pierde locul 3 acasă

După meciul de ieri contra celor de la Târgu Jiu, unde Bistrița a suprins prin faptul că a pierdut lamentabil partida din semifinalele Cupei României, rușinea devine umilință: Brăila a bătut-o la scor pe Gloria din Ardeal și le smulge bronzul bistrițencelor.

În meciul de astăzi, cu Dunărea Brăila, Gloria Bistrița a arătat mai rău decât în partida cu Târgu-Jiu de ieri. Nina Zulic, care până acum a fost cea mai bună de pe teren pentru Gloria, a reușit să strice ceea ce colegele ei construiau.

De la începutul partidei și până la final, dunărencele au fost permanent în avantaj. Au condus încă de la primul fluier, iar bistrițencele s-au întrecut în greșeli. Mingile au zburat pe lângă poartă, multe faze au fost “uitate”, iar balonul a ajuns în out și câteva jucătoare au faultat inutil și au stat pe bancă.

“A fost o partidă dificilă, după meciul de ieri nu am reușit să ne montăm și am căzut pe plan psihologic. Este greu să joci fără o jucătoare importantă, Cristina Laslo, pe care am ținut-o pe bancă pentru moralul celorlalte, am crezut că este important pentru ele ca una dintre cele mai bune jucătoare să fie lângă ele”, a declarat Horațiu Pașca, antrenorul Gloriei, după meci.

Partida aduce mult aminte cu momentul dificil prin care a trecut echipa acum doi ani, când au avut înfrângeri peste înfrângeri, moralul la pământ și o stare psihică destul de scăzută. Și atunci, dar și acum, echipa beneficia și beneficiază de un psiholog plătit special pentru ele.

La ele acasă, în sala care s-a construit cu multe milioane special pentru ele și pentru handbal, în fața propriilor suporteri, pe banii autorităților județene, Gloria Bistrița a făcut două rezultate negative care intră adânc în mentalul colectiv.

HC Dunărea Brăila 32-26 Gloria Bistrița

ARTICOLE SIMILARE

6 COMENTARII

  1. Motivarea și moralul îl insufla un antrenor care știe ce sa le spună înainte de meci, în pauza și la time-out-uri jucatoarelor…..din pacate Gloria are un antrenor al carui singur merit este ca la momentul actual este pe planul politicului și pe deasupra mai este nepotul doamnei Pana…. în rest toate bune trăiască bugetul de 2 milioane de euro, puse pe mana unor impostori!!!

  2. Oare cât a fost cota la la pariuri? O fi făcut băieții ceva cașcaval? Cum să piardă așa cu Tg. Jiu? Brăila a primit ce trebuia … Amu Raducu sa se apuce să caute antrenor că bănuții din CJ s-au dus pe apa sâmbetei .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?