-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

S-a emoționat când a văzut jandarmii și s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei! CE s-a-ntâmplat în autogara Bistrița:

O patrulă de jandarmi a „emoționat” pe unul dintre bistrițenii care se aflau în autogara Bistrița. Oamenii legii l-au luat „la puricat” și l-au amendat cu 1.000 de lei.

Jandarmii bistrițeni patrulează, conform fișei postului, în diferite zone ale Bistriței. În acest weekend, în timp ce se aflau în autogara Bistrița, unul dintre bistrițenii din zonă s-a… emoționat.

Oamenii legii au văzut schimbarea de comportament și agitația acestuia, așa că l-au legitimat. Așa au aflat că acesta era proaspăt întors din Germania, având obligația de a sta în carantină.

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița, au depistat pe raza municipiului Bistrița, în zona autogării, un bărbat de 33 de ani. Acesta ar fi trebuit să se afle la domiciliu în carantină, pentru o perioadă de 14 zile.

Jandarmilor le-a atras atenția starea de agitație inexplicabilă a acestuia. În consecință bărbatul a fost legitimat iar la o primă verificare în baza de date s-a constatat faptul că ar fi trebuit să se afle în carantină la adresa de domiciliu din cartierul Viișoara, ca urmare a întoarcerii de curând din Germania.

Acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei, pentru nerespectarea măsurii de carantină la domiciliu, conform reglementărilor legale în vigoare”, transmit reprezentanții IJJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: