-10.4 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

S-a împuțit treaba la Trezorerie! Miroase a rahat, nu a bani!

Numai angajat al Trezoreriei Bistrița să nu fii…! Vii de acasă frumos parfumat ca să lucrezi cu publicul, și mergi acasă cu hainele mirosind a rahat, că iar s-a întâmplat neîntâmplata și miroase a rahat în toată instituția, de la canalizarea  blocului care găzduiește Trezoreria.

Cine a avut astăzi de mers pe la Trezorerie, s-a simţit cu siguranţă cuprins de greață! Nu de la dat bani statului, ci de la mirosul de rahat care plutește în instituția aia unde niște oameni lucrează 8 ore.

Mirosul era azi dimineață atât de puternic, încât jandarmul de la intrare și-a mutat postul afară, ca să poată respira. Și la ghișeele de relații cu publicul mirosul pestilențial adia ușor încă de la primele ore ale dimineții.

Cică probleme cu canalizarea blocului în care se află Trezoreria ar fi cam la fiecare ploaie și uneori chiar din senin, dă canalizarea afară fără ploaie: e suficient să arunce un vecin hotărât cam tot ce-i trece prin cap în WC.

Vineri situația a fost mai gravă decât astăzi, iar o brigadă de bravi muncitori s-au apucat de treabă. Doar că nu reușiseră să rezolve cazul până azi dimineață: le-a ieșit doar să descopere țevile de unde venea duhoarea, ca să se simtă bine parfumul, în toată instituția. Sperăm că situația de rahat s-a rezolvat, iar funcționarii și cei care vin să plătească taxe și impozite vor fi scutiți măcar de mirosul care-ți întoarce stomacul pe dos.

Hai că n-o fi lansare de navetă spațială să repari o canalizare…

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...