24.3 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

S-a stins din viață Ioan Szilagyi, prefect de Bistrița – Năsăud în anii 2005 – 2009

Ioan Szilagyi a fost prefect de Bistrița Năsăud în perioada 2005 – 2009. Acesta s-a stins azi din viață, la onorabila vârstă de 73 de ani.

Cu regret anunțăm decesul fostului prefect al județului Bistrița-Năsăud, Ioan Szilagyi. Întreg colectivul Instituției Prefectului transmite condoleanțe familiei îndurerate și este alături de aceasta. Dumnezeu să îl odihnească în pace!” au scris reprezentanții Prefecturii Bistrița pe pagina de Facebook a instituției.

Ioan Szilagyi a fost prefectul județului Bistrița Năsăud în perioada 2005 – 2009.

Acesta a fost membru fondator al UDMR Bistrița – Năsăud, ocupând funcția de vicepreședinte și președinte al UDMR până în 2004. După ce deține funcția de prefect, se pensionează și se retrage la Tonciu, localitatea natală.

Aici se ocupă de agricultură, în special de producerea vinului. Despre povestea vieții sale, după ce a renunțat la funcția publică puteți reciti aici:

Secretul vinului – fostul prefect Ioan Szilagyi face vin de soi în gospodăria bunicilor

Întreaga sa viață, de altfel, a lucrat în domeniul agriculturii. A fost inginer la Întreprinderea de Stat Agricolă Lechința,  inginer și șef de fermă la Stațiunea Pomicolă Bistrița, iar în 1999 a fost numit director adjunct la Direcția pentru Agricultură.

Un an de zile, mai exact în perioada 1990 – 1991 a fost deputat în Parlamentul României, funcție din care a demisionat.

Ioan Szilagyi s-a stins din viață azi, la frumoasa vârstă de 73 de ani!

Redacția Bistrițeanul.ro transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate!

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...