1.2 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

S-a stins din viață Ioan Szilagyi, prefect de Bistrița – Năsăud în anii 2005 – 2009

Ioan Szilagyi a fost prefect de Bistrița Năsăud în perioada 2005 – 2009. Acesta s-a stins azi din viață, la onorabila vârstă de 73 de ani.

Cu regret anunțăm decesul fostului prefect al județului Bistrița-Năsăud, Ioan Szilagyi. Întreg colectivul Instituției Prefectului transmite condoleanțe familiei îndurerate și este alături de aceasta. Dumnezeu să îl odihnească în pace!” au scris reprezentanții Prefecturii Bistrița pe pagina de Facebook a instituției.

Ioan Szilagyi a fost prefectul județului Bistrița Năsăud în perioada 2005 – 2009.

Acesta a fost membru fondator al UDMR Bistrița – Năsăud, ocupând funcția de vicepreședinte și președinte al UDMR până în 2004. După ce deține funcția de prefect, se pensionează și se retrage la Tonciu, localitatea natală.

Aici se ocupă de agricultură, în special de producerea vinului. Despre povestea vieții sale, după ce a renunțat la funcția publică puteți reciti aici:

Secretul vinului – fostul prefect Ioan Szilagyi face vin de soi în gospodăria bunicilor

Întreaga sa viață, de altfel, a lucrat în domeniul agriculturii. A fost inginer la Întreprinderea de Stat Agricolă Lechința,  inginer și șef de fermă la Stațiunea Pomicolă Bistrița, iar în 1999 a fost numit director adjunct la Direcția pentru Agricultură.

Un an de zile, mai exact în perioada 1990 – 1991 a fost deputat în Parlamentul României, funcție din care a demisionat.

Ioan Szilagyi s-a stins din viață azi, la frumoasa vârstă de 73 de ani!

Redacția Bistrițeanul.ro transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate!

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...