16.3 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

S-au finalizat de asfaltat cele 47 de străzi! Au garanție 2 ani!

Viceprimarul Cristian Niculae a anunțat azi că s-au finalizat de asfaltat cele 47 de străzi prinse în proiectul pe 2019. S-a turnat doar stratul de uzură, iar costurile au ajuns la peste 6 milioane de lei. Lucrările au o garanție de 2 ani de zile.

Orașul Bistrița a fost un adevărat șantier în această vară. S-au efectuat lucrări de modernizare a 47 de străzi. Proiectul a ajuns la final.

Vreau să vă anunț că proiectul de asfaltare a celor 47 de străzi a ajuns la final. A fost o muncă intensă. Unde ați mai văzut ca în câteva luni să se asfalteze atâtea străzi? Pe arterele cele mai circulate am lucrat noaptea, iar pe celelalte ziua. Și ne-am încadrat numai bine, ca lucrările să fie finalizate până la sosirea sezonului rece. Unele din aceste străzi nu au mai fost asfaltate de dinainte de revoluție. Le-am selectat în funcție de uzura carosabilului” a explicat viceprimarul Cristian Niculae în cadrul conferinței de presă de astăzi.

Proiectul a prevăzut schimbarea stratului de uzură, din bordură în bordură, și ridicarea gurilor de canal la nivelul carosabilului. Valoarea celor 17,5 km asfaltați s-a ridicat la 6,4 milioane lei, cu TVA, din care 3 milioane au fost alocați de Consiliul Județean.

Am terminat de asfaltat. În prezent mai avem de ridicat câteva guri de canal, pe unele străzi, dar asfaltarea e finalizată. Lucrările au o garanție de 2 ani de zile” a explicat Niculae.

Pentru anul următor, viceprimarul are în plan asfaltarea a încă 50 de străzi.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști și însoțitor de grup Grecia / Bulgaria

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști,...

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...