20.2 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

Niculae: În două luni nu s-a făcut nimic! Dau 7 zile pentru concluzii și sancțiuni în incidentul cu polițiștii din Parc

Acum două luni de zile s-a iscat un scandal în jurul Poliției Locale. Doi agenți cereau acte pentru jocul de șah din Parc. Apoi au sancționat, fără motiv, pe un bărbat, pe care l-au confundat. La două luni de zile, comisia nu a venit cu un verdict. Vicele Niculae le dă 7 zile să prezinte concluziile și sancțiunile.

S-a pornit un război împotriva Poliției Locale, picătura care a umplut paharul fiind un incident din Parcul Municipal. Mai exact, cei care jucau șah în zona foișorului au fost luați la ”11 metri”. Scandalul a luat amploare, polițiștii schimbând povestea de fiecare dată când o raportau.

Mai mult, au sancționat un bistrițean și l-au confundat cu un consilier local.

Vicele Niculae a intervenit la vremea respectivă, alcătuind o comisie de disciplină care să investigheze evenimentul. Mai mult, a cerut sancționarea celor doi agenți și a șefului Poliției Locale.

Mai multe despre acest subiect, al momentul respectiv, puteți reciti AICI:

Luați la rost, pe motiv de șah în parc!

Poliția Locală dă replica: Au intervenit pentru că nuntașii nu puteau face poze de cei care jucau șah în Parc

Polițiștii locali care au „intervenit” în cazul partidei de șah din parc ar putea fi sancționați

În cadrul unei conferințe de presă, viceprimarul Cristian Niculae s-a arătat dezamăgit de comisie și le dă termen 7 zile pentru a veni cu rezultate.

Acum două luni de zile am alcătuit o comisie de disciplină care să analizeze incidentul cu Poliția Locală din Parcul Municipal, cu confundarea de persoane și raport eronat. În două luni de zile nu s-a luat nicio decizie. Am impus atunci trei sancțiuni: a celor doi agenți de poliție și a șefului poliției locale. Așa că le cer public ca în 7 zile să vină cu concluziile și cu sancțiunile care se impun. Nu e permis să se greșească!” a explicat Crfistian Niculae în conferința de presă de azi.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști și însoțitor de grup Grecia / Bulgaria

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști,...

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...