-0.1 C
Bistrița
vineri, decembrie 8, 2023

Poliția Locală dă replica: Au intervenit pentru că nuntașii nu puteau face poze de cei care jucau șah în Parc

Scandal mare, ieri, în Parc, între jucătorii de șah și polițiștii locali. Oamenii de ordine ai primăriei au fost acuzați că ar fi solicitat autorizație pentru jocul de șah, lucru total aberant. Poliția Locală dă replica. Aceștia susțin că doar au intervenit pentru nuntașii care nu puteau face poze din cauza jucătorilor. Și că replicile au ajuns să fie acide, într-un final.

Aseară, în mediul online, a apărut o postare prin care polițiștii locali erau criticați pentru un gest aberant. Conform lui Doru Mârza, aceștia ar fi solicitat aviz pentru jocul de șah din Parc, de pe locul special amenajat pentru așa ceva.

Despre acest lucru puteți reciti AICI:

Luați la rost, pe motiv de șah în parc!

După ce mediul online s-a împânzit de acuze la adresa Poliției Locale, și a aberației gestului, aceștia au venit cu o replică. Polițiștii susțin că în timp ce patrulau prin Parc, ar fi văzut câțiva nuntași ce aveau un schimb de replici cu cei de la Armonia Jazz. Organizatorul evenimentului ar fi vrut să apară și el în pozele nuntașilor, care încercau să se pozeze în zona pieselor de șah.

În discuțiile deja aprinse, ar fi intervenit și Doru Mârza, care ar fi fost totodată unul dintre nuntași.

Spiritele s-ar fi încins mai tare în momentul în care polițiștii locali au solicitat tuturor celor implicați, inclusiv mirelui, să se legitimeze. Conform polițiștilor, atât organizatorul Armonia Jazz, cât și mirele și Doru Mârza ar fi refuzat.

Menționăm faptul că polițiștii locali nu au solicitat persoanelor aflate în Parcul Municipal aviz pentru jocul de șah. Polițiștii au solicitat organizatorului Armonia Jazz avizul prin care evenimentul menționat avea autorizație să se desfășoare pe domeniul public, în Parcul Municipal, în ziua respectivă”, se transmite prin dreptul la replică pe care îl puteți citi integral mai jos:

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.