13.1 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 25, 2022

La solicitarea oamenilor de afaceri din centru, „Nunta Zamfirei” se va desfăşura pe pietonal

Una dintre măsurile de promovare a patrimoniului medieval și a centrului istoric din Bistriţa este ca evenimentele cultural-artistice estivale pe care le vom organiza de acum încolo să fie realizate în inima Bistriței: Pietonalul Liviu Rebreanu.

Evenimentele aduc oameni, creează vad comercial, afacerile prosperă iar proprietarii și chiriașii spațiilor comerciale sunt încurajați să investească în reabilitarea și conservarea clădirilor din centrul istoric„, a precizat viceprimarul Cristian Niculae.

Acesta a anunţat că – în urmă cu câteva zile – a primit o solicitare din partea oamenilor de afaceri care desfășoară activități economice pe Pietonalul Liviu Rebreanu. Ei îşi doresc ca Primăria Bistrița să desfășoare cât mai multe din evenimentele artistice în zona centrală a orașului Bistrița.

Știu ce înseamnă să faci bussines, nu este deloc ușor. Sunt atent la nevoile și necesitățile oamenilor de afaceri din Bistrița și voi fi mereu alături de ei.

Pentru un mediu de afaceri prosper în zona centrală a orașului, pentru bistrițeni, cât și pentru turiștii care ne vizitează, am decis relocarea evenimentului NUNTA ZAMFIREI, care urmează să se desfășoare în perioada 26-31 iulie 2019” – anunţă viceprimarul Cristian Niculae.

În concluzie, evenimentul care se va desfăşura începând din 26 iulie, nu va mai avea loc pe platforma din faţa Palatului Culturii, ci pe Pietonalul Liviu Rebreanu.

Din punct de vedere organizatoric, această măsură va genera un plus semnificativ de locuri pe scaune pentru spectatori – argumentează cei de la Primăria Bistriţa.

La Palatul Culturii se puteau amplasa un numar de aproximativ 600 de locuri, pe când, în zona Pietonal Liviu Rebreanu vor exista 1.000 de locuri pe scaune.

Îmi doresc să sprijin mediul de afaceri din Bistrița într-un mod constructiv, bazat pe soluții concrete, și sper ca exemplul oamenilor de afaceri de pe Pietonalul Liviu Rebreanu să fie urmat și de alții. 

Primăria Bistrița este un partener serios, deschis, dornic să dezvolte mediul de afaceri local, indiferent de dimensiunea business-ului gestionat. Doar așa construim o comunitate sănătoasă, stabilă și sustenabilă care pune accent pe sprijinirea și dezvoltarea oamenilor de afaceri locali. Mă bucur că am putut răspunde prompt și pozitiv la solicitarea acestor oameni de afaceri bistrițeni!„, a conchis viceprimarul Cristian Niculae.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...

Diferențele între sloturi online și cele offline

Una din principalele modalități în care oamenii se distrează la jocuri de noroc sunt sloturile. Aceste...