24.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 12, 2021

Cu o tactică de luptă bună au țintit și au urcat pe podium la Concursul Național de Airsoft de la Alba

Echipa de Airsoft ”Battlefield Bistrița” cucerește podiumul, din nou. În cadrul Concursului Național din Alba Iulia, tactica și țintirea bună le-a adus pasionaților de aventuri cu tentă militară, locul II.

În acest weekend, în Alba Iulia s-a desfășurat ”Pyramid Tournament”, concurs national de Airsoft. Acesta a fost organizat ce Clubul Sportiv de airsoft SUPER DADDYS din Alba Iulia.

Pasiunea pentru acest tip de joc, plin de adrenalină, cu misiuni cu tentă militară, ia o adevărată amploare în România. Tocmai de aceea și concursurile de acest gen sunt tot mai dese. Bistrița are o echipă care reprezintă orașul nostru cu mândrie, la aproape fiecare competiție de acest tip.

”Battlefield Bistrița” a reușit în acest weekend să cucerească podiumul. Bistrițenii s-au luptat cu 16 echipe din București, Constanța, Brașov, Deva, Cluj, Turda, Mediaș, Suceava și Reșița.

Echipele s-au duelat în 6 persoane , în meciuri de câte trei reprize, după regula câștigă echipa cu cei mai multi oameni în teren la terminare reprizei de 7minute și cu cele mai multe reprize câștigate din cele 3 reprize jucate.

Bistrițenii Arseni Claudiu, Cotu Claudiu, Pintican Adi, Radu Irinel, Baciu Mihai și Pop Mihai Cristian, cu rezervele Șuteu Marius, Iacob Radu și Cojocaru Bogdan au ajuns în finală și au adjudecat locul II.

Pe locul I s-a clasat ,,Nemuritorii Cluj,, si pe III cei din C.A.M Cluj.

Bistrițenii sunt așteptați să participe la jocurile organizate de cei de la Battlefield Bistrița, în fiecare duminică. Mai multe informații despre acest sport, la Bistrița, pot găsi accesând pagina de facebook, pe instagram airsoft.battlefield.bistrita , pe youtube A.C.S Battlefield Bistrita , și nu în ultimul rând, pe site.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vor accepta cazinourile online licențiate plata în Bitcoin?

Bitcoin-ul este subiectul principal în multe discuții din lumea digitală, iar industria de gambling nu este...

ITALTEXTIL Sărata angajează secretară, mecanic întreținere și tehnician! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: Italtextil Sărata are nevoie de o secretară pentru...

COLIBIȚA: Terasa și magazinul Delice Pan vă așteaptă cu bunătăți Produs în Bistrița-Năsăud

Magazinul Delice Pan din Colibița vă așteaptă cu o terasă proaspăt reamenajată. Sunt disponibile acum 100...