21.6 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

FOTO/VIDEO: A căzut cu stâlp cu tot, încercând să repare un cablu de telefonie

Un incident mai puțin obișnuit a avut loc pe Drumul Cetății. Doi bărbați au mers să repare un cablu de telefonie. Unul s-a urcat pe stâlp și a căzut cu tot cu acesta.

Un apel la 112 anunța un incident mai puțin obișnuit pe Drumul Cetății.

În zona firmei EMI Center, doi bărbați s-au prezentat să repare un cablu de telefonie mobilă. Unul dintre aceștia s-a urcat pe scară și apoi pe stâlp, pentru a remedia defecțiunea.

La un moment dat, stâlpul s-a rupt și a căzut, lovind clădirea. În acel moment a căzut jos și bărbatul de pe stâlp.

Apelul a 112 ar fi fost dat de un angajat SAJ BN care i-ar fi acordat bărbatului primul ajutor până la sosirea echipajelor Smurd.

Victima și-ar fi pierdut conștiința de trei ori, dar a fost preluat conștient și transportat la spital pentru investigații.

Incidentul va fi încadrat ca accident de muncă.

„Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care un bărbat de 52 de ani, din Ilișua s-a accidentat.Conform primelor date, bărbatul, angajat al unei firme de telecomunicații, ar fi efectuat verificări la fibra optică, moment în care stâlpul a cedat, iar bărbatul a căzut. Bărbatul a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. A fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă în vederea efectuării verificărilor de specialitate” anunță reprezentanții IPJ BN.

[arve url=”https://youtu.be/XlPj7XdNCqs” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...