8.7 C
Bistrița
vineri, mai 14, 2021

S-au luat la bătaie din cauza pășunii! Doi bărbați au ajuns la spital!

S-a întâmplat imediat după Paște, în Dumitra. Cinci persoane au început să se certe, iar apoi s-au luat la bătaie. Doi au ajuns la spital. Poliția face cercetări în cadrul unui dosar penal de lovire și alte agresiuni.

Pășunile din Dumitra sunt în administrarea SC Cooperativa pe o perioadă de 7 ani. Reprezentanții acesteia împart și delimitează pășunile, fermierilor.

„Fermierii s-au întâlnit ei de ei, să își împartă pășunile. Le-am spus că în perioada asta de stare de urgență nu se vor face delimitările, că nu se poate. Nu au vrut să înțeleagă. Le-am zis să încerce să-și facă ei delimitările și apoi, după finalizarea stării de urgență, vor interveni și cei de la Asociație. Oamenii erau agitați și la un moment dat au început câțiva să se certe și să se lovească. Erau trei pe doi. A intervenit și poliția și face cercetări”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Dumitra, Gheorghe Bălăjan.

În urma altercației, doi bărbați au ajuns la spital.

Au ajuns la spital Vasile M și cu ginerele lui. No, la ginerele lui i-au dat drumul și au zis că are nevoie de 12 zile de vindecare. Dar Vasile e încă în spital. Probabil că asta așteaptă și polițiștii să vadă cât îl mai ține, ca să poată continua cercetările”, a mai spus primarul.

Vasile M. a ajuns la spital, fiind internat inițial pe secția de Terapie Intensivă.

„Pacientul a fost internat inițial la Secția ATI, în stare stabilă și, datorită evoluției bune a stării de sănătate, a fost transferat în Secția ORL, prezentând fractură de aripă dreaptă a cartilajului tiroidian. În prezent este în stare bună și va fi externat în cursul zilei de luni”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Camelia Strungari.

Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări.

„Polițiștii Secției 6 fac cercetări în cadrul unui dosar penal pentru lovire și alte violențe, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul și a dispune măsurile care se impun”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...