-8.6 C
Bistrița
miercuri, februarie 8, 2023

S-au trezit inundați de o conductă a Aquabis! Echipajul de intervenție n-a ajuns nici după 24 de ore

Un bistrițean s-a trezit inundat în casă și în curte după ce o conductă a Aquabis s-a spart. Echipajul de Intervenție nu a ajuns la caz, cu toate că au fost făcute solicitări.

Bistrițeanul locuiește pe Calea Clujului, adică drumul de centură a Bistriței. În data de 2 iulie, în jurul orei 10:00, bărbatul a sesizat că apa intră pe sub ușile casei, fără a cunoaște vreo cauză.

O conductă Aquabis care trece prin proprietatea sa privată s-a spart, iar omul are acum pagube considerabile. Chiar dacă a sunat, nimeni nu l-a băgat în seamă. La început chiar a avut promisiunea că se rezolvă de urgență această problemă majoră.

Chiar dacă o mașină Aquabis a ajuns la fața locului, au motivat stricăciunea ca vina proprietarului care și-ar fi construit casa „prea aproape de conductă”.

„Au răspuns foarte greu. Mi-au dat mai multe numere de telefon și am sunat ba la un șofer, ba la altul. Mă întrebau cine sunt și de unde am numărul de telefon. Nu mai răspundeau la telefon, iar la un moment dat am reușit să ajung la dispecerat. Am sunat la 112, mi-au dat ei un număr de telefon, am căutat și pe internet. Până la urmă, am primit numărul de telefon bun de la un șofer. A venit un echipaj să constate faptul că o coloană de apă trece prin proprietatea mea. Mi-au spus că am construit casa prea aproape de conducta lor și că de aici vine problema. Am toate avizele, inclusiv de la ei, în regulă”, ne-a spus bistrițeanul.

Păgubitul a încercat să își salveze casa folosind pompe care să tragă apa și să o elibereze în altă parte. Echipajul de Intervenție se presupunea că va ajunge la ora 08:00, în data de 3 iulie, însă nu a apărut.

„Mi-au spus că se sfătuiesc cu conducerea care va lua o decizie cu privire la ceea ce se va întâmpla ulterior. Nu m-au mai sunat, dar când i-am apelat mi-au spus că nu au oameni și sunt alte lucrări, în alte părți și că vor ajunge la mine dimineața la ora 08:00.

Toată noaptea am tras apă cu pompa pentru că apa curgea și încă mai curge, nu se oprește. Încerc să îmi salvez casa și să nu am multe stricăciuni”.

Nici în a doua dimineață nu au ajuns, iar bărbatul a scos apa cu pompele din casă până la ora 04:00 dimineața.

„Dimineața următoare au motivat că doar la 08:00 începe munca, iar la 09:00 nu aveau echipele de lucru formate. Mai apoi mi s-a dat răspunsul următor: Avem urgențe în alte părți și nu putem interveni. Apoi mi-au închis telefonul”.

Până în momentul publicării articolului, bărbatul încearcă să își scoată singur apa din casă, iar echipajul Aquabis nu a intervenit pentru remedierea problemei.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

 1. Dirdctorul spunea zilele trecute cz se fyra apa din conducte…asa se fura apa prin neglijenta in a repara defectiunile pentru eliminarea pierderilor

  Luna viitoare apa va fi cu 2 lei mai mult….

 2. Bine că se plângeau că e criza de apa. Și că se fura. Uite unde sunt hoții. Hotul striga hoții! Săptămâna trecută aveau o conductă sparta sub pasarela de la pompieri care a curs zile in șir fără să intervină nimeni și care este posibil să curgă și acum.

 3. Eu asta nu am inteles: adica pe PROPRIETATEA lui, omul si-a construit casa prea aproape de conducta altora.
  Deci nu e proprietar sau cum vine treaba? Fiecare se kaka pe un teren privat cum il taie capul?
  In locul respectivului chemam un alt privat posesor/proprietar de buldoexcavator si le blindam conducta gunoaielor de la Aquabis.
  Sa o mute smecherii pe unde vor ei.
  Prin aer, de exemplu, ca se vede mai bine când se sparge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...