13.8 C
Bistrița
marți, mai 17, 2022

Salon CLAUDIA: Criolipoliza îngheață grăsimea inestetică și rezistentă de pe abdomen și șolduri. Minus 5 cm în trei săptămâni!

Grăsimea inestetică de pe abdomen, care rezistă în ciuda dietelor și a exercițiilor fizice intense, are leac. Criolipoliza. O tehnologie de ultimă generație, prin care se trage într-un dispozitiv cu vacuum grăsimea localizată, iar mai apoi, timp de o oră celulele adipoase sunt „înghețate”, iar, în următoarele trei săptămâni, sunt eliminate cu ajutorul sistemului limfatic. Criolipoliza Cooltech de la Cocoon Medical este disponibilă în Bistrița, la Salon Claudia, pe str. împăratul Traian.

Claudia Pop, managerul salonului de estetică facială și corporală care-i poartă numele, și-a obișnuit clientele cu cele mai noi și revoluționare tehnologii din domeniul frumuseții. Nu există problemă facială sau corporală care să nu poată fi rezolvată astăzi cu ajutorul inovațiilor din industria frumuseții, iar Claudia investește continuu astfel încât și la Bistrița să avem aparate și proceduri cum au numai cele mai mari și pretențioase clinici de estetică din marile orașe. 

Dacă intrați pe www.salonclaudia.ro o să găsiți lista completă a serviciilor și produselor pentru față și corp. Mai departe vă trebuie doar o programare pentru că s-ar putea ca ceea ce credeți voi că vi se potrivește să nu fie chiar ceea ce aveți nevoie, iar un consult inițial, GRATUIT întotdeauna, vă va ajuta să ajungeți cu tehnologia dorită la rezultatul pe care vi-l doriți.

Cel mai nou aparat pe care Claudia Pop l-a adus la Bistrița este aparatul de criolipoliză Cooltech, de la Cocoon Medical, o descoperire revoluționară care face să dispară definitiv celulele adipoase, adunate inestetic pe abdomen, fese, picioare sau șolduri, prin criogenare. Prin înghețare se reduce eficient țesutul adipos localizat, cu ajutorul unui sistem de răcire controlat, încorporat într-un dispozitiv cu vacuum, care reține doar grăsimea în exces, protejând restul țesutului și fibrele de colagen.

Criolipoliza este un tratament medical folosit pentru a distruge celulele grase. Principiul său de acțiune se bazează pe o răcire controlată, – 8 grade Celsius, care distruge adipocitele pentru a obține remodelarea corporală. Expunerea la rece este realizată în așa fel încât să afecteze doar celulele grase, fără a leza pielea sau alte organe. Procedura este considerată o alternativă non-chirurgicală la liposucție și oferă o soluție durabilă în tratamentele de slăbire și remodelare.

Odată distruse cu ajutorul criolipolizei, celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor, care elimină țesuturile moarte, reciclându-le și transformându-le în aminoacizi, peptide și proteine, fără posibilitate de regenerare. Cu această terapie se pot trata simultan maxim 3 zone corporale, pentru că organismul nostru beneficiază de un număr fix de macrofagi, care fac față cu brio doar unui număr finit de celule adipoase moarte. Așadar, într-o singură ședință puteți „ataca” grăsimea inestetică și rezistentă de pe abdomen și „aripioarele” de pe șolduri, de exemplu.

Ședința pe zonele respective poate fi reluată după 45 de zile, iar rezultatele vor fi vizibile în maxim 3 saptămâni, timp în care puteți pierde din talie sau altă zonă prelucrată până la 5 cm. Rezultatul, în schimb, este de durată. Grăsimea inestetică de care nu ați reușit să scăpați nici cu diete și nici cu sport va dispărea definitiv cu ajutorul criolipolizei. Dacă grăsimea de pe abdomen este una fibroasă, tare, cel mai probabil trebuie să treceți prin alte proceduri până să vi se poată face criolipoliza.

Pentru mai multe informații și programarea unui consult la Claudia Pop, specialist în terapii faciale și corporale, puteți suna la tel. 0745804658. Pe pagina de Facebook Salon Claudia sau pe www.salonclaudia.ro găsiți toate procedurile disponibile și tehnologia de top folosită, dar și fotografii cu rezultatele celor care le-au parcurs deja.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: