18.5 C
Bistrița
joi, mai 26, 2022

Sorin Pop, din nou în locul unde-și poate forța limitele: Nu mă las!

Perioada lungă de așteptare a luat sfârșit! Ieri, motociclistul Sorin Pop s-a reîmprietenit cu sentimentul de libertate. A ajuns pe circuitul de la Adâncata, locul unde-și poate forța limitele. S-a pregătit pentru competiția ce urmează în scurt timp. „Nu mă las!”, a spus acesta, după ce și-a analizat oponenții.

Am incercat să-mi găsesc ritmul, să văd dacă toate reflexele sunt ok! Am simțit lipsa antrenamentelor, a pauzei lungi care a fost”, a spus Sorin Pop, motociclistul bistrițean care se încăpățânează să câștige concursurile de motocicletă, chiar și de unul singur.

Sezonul rece și apoi restricțiile impuse de pandemia de coronavirus au „depus praful” peste motocicleta galbenă. A mai încercat să-și tureze motorul în diferite locuri, în zona Bistriței, dar nu se compară cu un circuit.

Ieri însă, ajuns pe circuitul de la Adâncata, și-a reamintit de ce iubește mototciclismul.

„În primele intrări m-am reîmprietenit cu motocicleta, cu virajele, cu sentimentul de libertate care îl ai pe circuit, locul unde poți să-ți forțezi limitele. Am făcut totul treptat, pas cu pas, deoarece este și periculos dacă scapi mâna în gazul motocicletei. Motorul a mers ok. Fiind încă în rodaj, nu am dus treptele de viteză la maxim. Din păcate, circuitul Motor Park România este lângă Urziceni, departe de noi, iar în apropiere de Bistrița nu am unde să fac teste, să mă antrenez”, a explicat Sorin Pop.

Drumul de ieri, la Adâncata, nu a fost numai despre adrenalină, ci și despre „verificarea adversarului”. La mijlocul lunii iunie are loc prima competiție, iar Sorin a trebuit să vadă cu cine se luptă.

„Mi-am reîntâlnit prieteni din toată țara, și nu numai! M-am bucurat să-i revăd sănătoși, m-am bucurat să văd că mulți au reușit să-și găsească sponsori și au venit la circuit cu motoare noi, pregătite de curse! Eu, la a mea, am reușit să-i fac o revizie în iarnă, dar tot ca și motocicletă de stradă. Costurile pieselor racing sunt foarte mari, așa că, din păcate pentru mine, îmi va fi tot mai greu să țin ritmul cu ei! DAR NU MĂ LAS! Atmosfera e frumoasă la MotorPark, motoare, adrenalină, ultimile teste, după care ne vom lupta în prima etapă care se anunță în weekendul din 12-14 Iunie”, a mai spus motociclistul.

Sorin Pop e mulțumitor că proiectul său a primit finanțare de la Primăria Bistrița și e încrezător că se vor găsi iubitori ai acestui sport care să-l susțină. Și astfel, împreună, numele Bistriței va fi urcat pe podium și la competițiile de motociclism.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...