16.3 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

Sanovil își mărește echipa de medici cu un pediatru ce e UNIC în județ pe o specialitate:

Încă un medic se alătură echipei de la Sanovil. Pediatrul va oferi consultații la Clinica din Viișoara. Și este singurul medic din județ care va oferi după finalizarea studiilor și consultații pe o specialitate foarte căutată pentru copii.

Acum o lună de zile, un profesor universitar se alătura echipei de medici de la Clinica Sanovil. Despre cine e vorba, și pe ce specialitate activează, puteți reciti aici:

AFLĂ ce profesor universitar de talie europeană a venit la Sanovil!

Acum, un nou medic se alătură echipei. De această dată, în domeniul pediatric.

Dr. Andra Carmina Elsayed va aduce un plus nu doar Clinicii Sanovil, ci și județului, fiind singurul medic din Bistrița-Năsăud ce va oferi consulturi de specialitate, în viitor, pe o ramură din ce în ce mai căutată în pediatrie-Hematologie-Oncologie Pediatrică.

„Un nou medic Pediatru se alătură Echipei Sanovil! Dr. Elsayed Andra este medic specialist Pediatrie și este singurul medic din județ care urmează studii de specialite pentru a doua specializare, Hematologie-Oncologie Pediatrică. De asemenea, Dr. Elsayed are și o activitate științifică importantă, fiind doctorand și publicând articole în reviste naționale și internaționale de profil”, se mândresc cei de la Clinica Sanovil.

Dr. Andra Elsayed va lucra la Clinica din Viișoara, iar pentru programări puteți suna la numărul 0263/231862.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști și însoțitor de grup Grecia / Bulgaria

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști,...

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...