21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Sanovil își mărește echipa de medici cu un pediatru ce e UNIC în județ pe o specialitate:

Încă un medic se alătură echipei de la Sanovil. Pediatrul va oferi consultații la Clinica din Viișoara. Și este singurul medic din județ care va oferi după finalizarea studiilor și consultații pe o specialitate foarte căutată pentru copii.

Acum o lună de zile, un profesor universitar se alătura echipei de medici de la Clinica Sanovil. Despre cine e vorba, și pe ce specialitate activează, puteți reciti aici:

AFLĂ ce profesor universitar de talie europeană a venit la Sanovil!

Acum, un nou medic se alătură echipei. De această dată, în domeniul pediatric.

Dr. Andra Carmina Elsayed va aduce un plus nu doar Clinicii Sanovil, ci și județului, fiind singurul medic din Bistrița-Năsăud ce va oferi consulturi de specialitate, în viitor, pe o ramură din ce în ce mai căutată în pediatrie-Hematologie-Oncologie Pediatrică.

„Un nou medic Pediatru se alătură Echipei Sanovil! Dr. Elsayed Andra este medic specialist Pediatrie și este singurul medic din județ care urmează studii de specialite pentru a doua specializare, Hematologie-Oncologie Pediatrică. De asemenea, Dr. Elsayed are și o activitate științifică importantă, fiind doctorand și publicând articole în reviste naționale și internaționale de profil”, se mândresc cei de la Clinica Sanovil.

Dr. Andra Elsayed va lucra la Clinica din Viișoara, iar pentru programări puteți suna la numărul 0263/231862.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...