15.5 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

AFLĂ ce profesor universitar de talie europeană a venit la Sanovil!

Centrul de Imagistică de la Policlinica Nouă Sanovil beneficiază, de curând, de expertiza unuia dintre medicii români de top în domeniul radiologiei și imagisticii medicale…! VEZI despre ce profesor universitar de talie europeană este vorba:

De curând, în echipa Sanovil a intrat și profesor dr. Silviu Sfrângeu – profesor universitar al Universității de Medicină și Farmacie Cluj-Napoca și Director al Colegiului de tehnicieni superiori în imagistică. Dr. Silviu Sfrângeu a luat decizia de a se muta în Bistrița și de a face parte din echipa de medici de la Policlinica Nouă Sanovil.

Prof. Dr. Silviu Sfrângeu are o vastă experiență clinică și didactică, fiind Șef al Catedrei de Imagistică a UMF Cluj încă din anul 2001. Doctor în Științe medicale, a participat la numerose stagii de specializare în Europa și SUA, dobândind competențe în Rezonanța Magnetică Nucleară – RMN, Computer Tomografie – CT, Ecografie și Histerosalpingografie.

A introdus în România tehnici radiologice noi precum Flebografia Suprarenală și a fost unul dintre primii medici care a practicat dilatarea endoluminală percutană și embolizarea terapeutică a tumorilor renale.

„Prof. Dr. Sfrângeu este un profesionist desăvârșit și un om de excepție. Datorită faptului că la Sanovil avem un centru de imagistică la cele mai înalte standarde, dotat cu RMN, CT, Radiologie digitală, Mamografie, Osteodensitometrie, unde facem medicină de calitate și onestă, am reușit să aducem în echipa noastră medici de valoare. Colaborez îndeaproape cu dl. profesor și pot spune că rezultatele și interpretările pe care le oferă sunt de o calitate deosebită, care ne este absolut necesară pentru stabilirea unui diagnostic corect. Consider că noi, bistrițenii, avem un mare privilegiu să putem beneficia de expertiza unei echipe medicale cu o asemenea experiență”, mărturisește Dr. Mureșan Gavrilaș.

„În centrul nostru de imagistică medicală, mai lucrează încă 2 medici radiologi:  dr. Ovidiu Udrescu – medic specialist și dr. Laura Sfrângeu, medic specialist cu competență în Ecografie Mamară, RMN mamar și Mamografie. Este important de știut că RMN-ul de sân se face în județul nostru doar la Policlinica Nouă Sanovil. Astfel, pacientele din Bistrița au un acces facil la opinii medicale competente pe partea de Imagistică a Sânului și toată patologia aceasta poate fi diagnosticată și tratată în cadrul Sanovil... ”, adaugă dr. Mureșan.

Clinica Sanovil este singura unitate medicală din județ care tratează tumorile sânului, atât cele benigne, cât și cele maligne. Dr. Mureșan Gavrilaș este unicul medic din Bistrița care are competență în Ginecologie Oncologică și tratează în mod curent atât paciente cu cancer la sân, cât și cu alte cancere ginecologice precum cancerul de col uterin, de endometru sau de ovar.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.