12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

FOTO: Natură sălbatică și rezervație de lacuri formate-n cratere, la doi pași de Centrul Bistriței

Dacă vă place natura, în toată frumusețea și sălbăticia ei, și vreți să admirați lacuri formate-n cratere, există o veste bună! La doi pași de Centrul Bistriței aveți ocazia să admirați astfel de frumuseți. Iar pe fundal, cântec de păsărele și susur de ape…

Bistrițenii se pot bucura să aibă în apropiere o „mini junglă” și o rezervație de lacuri formate-n cratere.

La doi pași de Centrul Bistriței, natura se dezvăluie în toată frumusețea ei. Totul crește sălbatic, pe unde apucă. Păsărelele cântă, iar susurul apei aduce liniște și bună dispoziție.

Mai mult, în zonă sunt numeroase lacuri formate-n cratere. O adevărată splendoare, de diferite forme, mărimi și adâncimi.

Strada Codrișor, așadar, e o adevărată rezervație naturală! Poate și acesta e motivul pentru care autoritățile nu au prins-o în marele program de asfaltare pe 2019.

Lăsați-vă deci mașinile acasă, căci în rezervație nu poți intra cu mașina! Riști să nu mai ieși de acolo!

Mulțumesc, eu, Bistrițel, în numele tuturor cetățenior, pentru această rezervație naturală pusă la dispoziție și protejată de autoritățile locale! Nici prin gând nu le trece să o strice! Așa că să privim partea plină a paharului….

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?