-10.4 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

Scade numărul pensionarilor din județ: Cu peste 8.000 mai puțini, în doar 5 ani!

Un raport al Casei Județene de Pensii arată o scădere a numărului de pensionari din județ. În doar 5 ani, numărul beneficiarilor a scăzut cu peste 8.000.

Sanda Vișan, șefa Casei Județene de Pensii Bistrița-Năsăud, a prezentat un raport al instituției, în cadrul ședinței de Colegiu Prefectural.

Conform acesteia, în județul nostru există, la ora actuală, 63.180 de beneficiari de pensii de diferite tipuri.

Totuși, s-a observat o scădere, de la an la an a numărului pensionarilor. În 2021 au fost cu peste 8.000 mai puțini decât în 2016. Cea mai bruscă scădere a avut loc în anul 2021, cu 6.000 de beneficiari mai puțini decât în 2020.

Dintre beneficiari, majoritatea sunt din sectorul de Stat:

La noi în județ există și pensionari din sectorul agricol, chiar dacă în anul 2021 nu a fost înregistrat niciun nou pensionar la această categorie:

Peste 6.000 de bistrițeni beneficiază de pensii pe baza anumitor legi.

Conform șefei Casei Județene de Pensii, cea mai mare pensie din județ aparține unui fost magistrat, valoarea pensiei învârtindu-se în jurul a 20.000 de lei.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. 2012 = 2021 ???Senzational!!! Cred ca Nostradamus era putin bolnavior si a incurcat 2012 cu 2021.Pare ca e destul de astfel.Poate ca citea sau scria in oglinda?Rusia face ca un cerc cantabric in Ucraina de la originile lor scitice si sarmat si o epurare a ucrainenilor si crearea tampului Armada.Sunt precum colosii de lut in cap din vechime cum era Titanu, Otanu, Itanu, Botanu sau Putanu.Se pare ca toate imperiile au cam aceeasi istorie aproape identica ca o paralelistica cronologica prin secole.Si acum ar incepe prin Estonia/estoria sau ostrogoths,sau Riga Norocului,Ragnaroc,Riga Nordului,Liga Nordului,Marile Nordului,Regii Norocului/Norocul Regilor,Ruleta Norocului,Riga Cripto,NoroculGorodian.In cronologia antica au existat 4 bipolari care exista si astazi,de fapt sunt cam aceeasi uneori antagonisti celto-germanii,indo-chinezii,slavii si agricultorii africani.Si au cam aceleasi chestii care le aveau din istoria lor din epoca veche.Se zice ca dupa WW, terminatii din nord au migrat inspre sud unde au aparut zonele vechilor civilizatii antice care erau tot cam la fel si cam aceiasi din cauza ca acolo apareau aceleasi civilizatii cu aceleasi demografii si cu istorii similare.
    Nici cosmosul nu e prea posibil de navigat si planeta se va scufunda ca in catrene in furtuna exploziei galaxiilor si stelelor gigantice enorme care se gasesc in univers.Nici Statia Spatiala internationala nu poate naviga pana la planeta Moarte din cauza gheturilor si nici nu prea cresc fara lumina soarelui si a lunii si a campului magnetic.Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...