11.1 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Scandal în Consiliul municipal! Polițiștii locali au fost chemați să scoată cetățenii din sală

Poliția Locală a intervenit în sala de ședințe a Consiliului Local Bistrița pentru a calma spiritele. Marius Bălan a intervenit în ședință pentru a-și exprima opinia cu privire la bugetul local pentru 2018, spunând că reprezintă interesele a sute de bistrițeni.

După 3 minute, conform regulamentului, microfonul i-a fost tăiat de către președintele de ședințe, lucru care a încins spiritele. Liberalii au apărat cetățenii, care cereau să fie lăsați să vorbească, însă polițiștii locali au intrat în sală pentru a-i calma, în caz contrar spunând că îi vor scoate din sală.

Ședința continuă acum cu intervențiile celorlalți cetățeni care au cerut cuvântul.

Reamintim că pe această temă au mai avut loc dezbateri publice, însă a fost prezent un singur bistrițean, Marius Bălan.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.