19.1 C
Bistrița
vineri, iulie 30, 2021

SCANDAL în PNL BN, după ce Sighiartău a susținut public înlăturarea lui Orban de la șefia partidului

Șefii PNL BN nu par să fie de acord cu poziția lui Robert Sighiartău, susținută public zilele trecute, când a cerut o reîmprospătare a conducerii centrale a partidului și plecarea lui Ludovic Orban. Într-un comunicat de presă, PNL BN precizează că îl va susține în continuare pe Orban.

Declarațiile lui Rober Sighiartău de zilele trecute, prin care susține o schimbare și reîmprospătare a conducerii structurii centrale a PNL par să fi făcut vâlvă și la nivel local. Despre cele susținute de secretarul general al PNL, Robert Sighiartău puteți citi AICI.

Într-un comunicat de presă, PNL BN, prin vocea lui Ioan Turc, anunță că îl susține în continuare pe Orban și îi recomandă subtil lui Robert Sighiartău să nu mai iasă public cu astfel de declarații.

„Recunoaștem rezultatul alegerilor de la Congresul PNL din iunie 2017, iar asemenea rezultate nu pot fi schimbate decât tot în urma unui congres. În consecință, îl susținem pe președintele partidului, dl Ludovic Orban. Totodată, le recomandăm tuturor colegilor noștri să discute problemele de natură internă doar în forurile statuare”, transmite PNL BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Filexpo – Noul Centru comercial cu capital 100% Bistrițean. Va face diferența!

Deschidere va avea loc joi,  29 iulie h 11. Managerul  de comunicare al Filexpo, declară : “Inițial...

FOTO/VIDEO: ”Arome din Călimani” vinde, usucă și congelează afine de pădure pentru cofetării și restaurante! Povestea unei afaceri de familie

Gustul pădurii -  fresh, congelat sau uscat - ajunge acum în cofetării, restaurante sau pe mesele...