-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

Schimbă-ți anvelopele la ServoPlus! Vei primi și o verificare gratuită a mașinii, ca să fii în siguranță!

Anvelopele de iarnă trebuie alese cu grijă și montate înainte de prima ninsoare. Cei de la ServoPlus îți oferă câteva informații esențiale privind modul în care trebuie alese anvelopele. Mai mult, dacă le schimbi la ei, ai parte și de o verificare a mașinii ca să fii în siguranță. Și îți pot face și mici reparații pe loc, dacă e nevoie!

Este perioada anului în care șoferii își pregătesc mașinile pentru iarnă. Unul dintre cele mai esențiale lucruri este schimbarea anvelopelor.

Profesioniștii de la ServoPlus Șintereag vă oferă câteva sfaturi de care să țineți cont la schimbarea anvelopelor

Când vine vorba de anvelopele pe care le alegem pentru mașină, trebuie să ținem cont de:

  • Calitatea drumurilor pe care călătorim de obicei
  • Topografia
  • tipul de anvelope
  • tipul de mașină
  • experiența șoferului

Atunci cand alegem calitatea anvelopelor, nu ar trebui sa facem economie, deoarece este vorba despre siguranta noastra si a familiei. Când cumpărăm anvelope, ar trebui să luăm în considerare potrivirea lor în funcție de tipul vehiculului și de obiceiurile noastre la volan – acești factori care au o influență importantă asupra uzurii anvelopelor” subliniază profesioniștii ServoPLus Șintereag.

De asemenea, la alegerea anvelopelor e bine să consultăm etichetele care se află pe ele, conform reglementărilor UE. Acestea conțin informații despre parametrii de siguranță și caracteristicile de mediu ale fiecărei anvelope. Aceste etichete ne ajută să comparăm tracțiunea anvelopelor pe o suprafață umedă, consumul de combustibil și zgomotul

De exemplu, dacă conducem frecvent și mergem în călătorii lungi, ar trebui să alegem o anvelopă din cea mai mare clasă de eficiență a combustibilului. Eficienta combustibilului este definită între A (cea mai mare, culoarea verde) si G (cea mai mica, culoarea roșie). Diferenta dintre A și G este dată de eficiența consumului de combustibil, de până la 7,5%” explică cei de las ServoPLus Șintereag.

Un alt aspect de care trebuie să țină cont cei ce fac călătorii mai lungi e faptul că odată cu viteza mai mare, și distanța de frânare e mai mare. Mai mult, anvelopele se uzează mult mai repede.

La ServoPlus Șintereag ai profesioniști care îți verifică și mașina la schimbarea anvelopelor

Deoarece sunt atât de mulți factori de care trebuie ținut cont la alegerea anvelopelor, cel mai bine e să apelăm la profesioniști.

Aici intervin cei de la ServoPlus Șintereag. Profesioniștii în ale mașinilor vă vor îndruma spre cel mai bun tip de anvelopă caree se potrivește mașinii și stilului vostru de condus.

Mai mult, la ServoPlus Șintereag ai parte și de ”intervenții rapide”, dacă situația o impune:

  • geometria roților
  • schimbarea plăcuței de frână
  • schimbul de ulei
  • înlocuirea bateriei, etc

Mai mult, tehnicianul vă va face o verificare gratuită a mașinii. Eventualele probleme depistate vă vor fi comunicate, astfel că vă veți putea programa mașina la reparat, ca să fiți în totală siguranță.

Pe specialiștii de la ServoPlus îi găsiți în Șintereag, strada Principală nr 315.

Programările se pot face telefonic la numărul de telefon 0263351166, pe e-mail: [email protected] sau online pe site-ul www.servoplus.ro .

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.