3.9 C
Bistrița
miercuri, februarie 21, 2024

CONCURENȚĂ: Doi candidați pentru funcția de director la Colegiul „Liviu Rebreanu”, dar și la „Tudor Jarda”

Inspectoratul Școlar Bistrița-Năsăud a făcut publică lista candidaților pentru funcția de director / director adjunct. În unele situații – există câte doi sau trei candidați pentru același post. Este cazul Colegiului „Liviu Rebreanu”, a Liceului de Muzică „Tudor Jarda” sau a Școlii Gimnaziale „Lucian Blaga”.

Continuă concursul pentru funcția de director / director adjunct în școlile din județ.

Proba scrisă de tip grilă s-a desfășurat în 15 octombrie:

CONCURSUL pentru directori în școli: Doi candidați nu au susținut proba scrisă, fiind infectați cu Covid, un altul a părăsit sala, la vederea subiectelor

ISJ Bistrița-Năsăud a anunțat că etapa a doua a concursului pentru ocuparea funcțiilor de director/director adjunct în unitățile de învățământ preuniversitar din județul Bistrița-Năsăud se apropie.

Candidații au optat și sunt gata pentru o nouă evaluare…

Pentru 87 de unități de învățământ au fost exprimate și validate opțiuni pentru funcțiile de director sau director adjunct.

Pentru alte 23 de unități, nu s-a înregistrat nicio opțiune”, a transmis ISJ BN. 

La Colegiul Național „Petru Rareș” din Beclean sunt doi candidați pentru funcția de director și trei candidați pentru cele de directori adjuncți.

Și la Liceul Silvic din Năsăud sau la Liceul Tehnologic din Maieru există tot 2 candidați care își doresc funcția de director. La fel și la Liceul Tehnologic din Căianu Mic. 

Cea mai mare concurență se anunță la Școala Gimnazială „Lucian Blaga”. Trei profesori își doresc aici funcția de director. 

Lista candidaților pentru fiecare unitate școlară și pentru fiecare categorie de funcții poate fi consultată AICI. 

În aceste zile, la ISJ Bistrița-Năsăud se constituie comisiile pentru proba de interviu. Concursul pentru directori în școlile și grădinițele din județ continuă după următorul calendar:

  • 12 noiembrie: Publicarea graficului de desfășurare a interviurilor

  • 15 noiembrie – 8 decembrie: Desfășurarea probei de interviu

  • 16 noiembrie – 10 decembrie: Depunerea și soluționarea contestațiilor la proba de interviu

  • 13 decembrie: Exprimarea opțiunilor candidaților declarați admiși pentru mai multe funcții/unități de învățământ.

  • 17 decembrie: Validarea rezultatelor finale

  • 20 – 22 decembrie: Emiterea deciziilor de numire (cu aplicare de la 10 ianuarie 2022).

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Folosesc codurile de fatada, dupa ce e gata concursul si se anunta codul castigator, acesta se asigneaza persoanei care „trebuie” sa fie director. Metoda noua de „concurs” …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: