8.3 C
Bistrița
vineri, martie 24, 2023

OPINII – Invitație publică pentru Ovidiu Florean: Como se dice la Romania, domnule senator…?

Ovidiu Florean, senator PNL de Bistrița-Năsăud, posedă un caracter conflictual ducând cu sine spre falimentul intelectual un război interior. Nu-l doare capul de la gândirea politică deoarece este într-un complex al dedublării personalității. Astfel, ce să fie el? Cel mai stigmatizat politician din ingineria navală sau cel mai anost inginer naval din politică?

Contrar asteptărilor, senatorul Ovidiu Florean se bate cu nimeni, însă victoria pe plan personal îi este asigurată. Aproape 50.000 lei pe lună cu tot cu forfetar.

De la această înălțime oferită de votul popular la o listă de partid – și în treacăt fie spus, lista a aprobat-o Orban și nu liberalii din județ, ca atare dă-o dreaku’ de democrație internă – senatorul Florean își permite să dea drumul prin spațiul unde-i sunt găzduiți dinții unor declarații care să-l aducă în prim-planul știrilor.

La momentul actual, Florean este neafiliat. Nu răspunde pe linie de partid. Dar cel mai grav este că nu răspunde nici în fața cetățenilor care l-au votat!

Fidel principiului „cine m-a făcut om mare” – acest liberal pârât, care știe să spună „ceacanău” și-n somn, se gudură, evident, pe lângă Orban. Și spune senin că rămâne în PNL până când va fi dat afară sau până își face Orban partid!

Acest „Adio, dar rămân cu tine” pare desprins din filmele cu proști. În care rolul principal îl are Ioan Turc, președintele PNL BN, cel care este mut, surd, orb și nu ia atitudine.

Să fie acesta prețul de 1,2 miliarde vechi vărsate de Florean în visteria partidului în campania electorală?

Florean i-a dat mai ieri și un bobârnac aceluiași Turc, amenințându-l voalat cu o palmă frățească: „Dacă mă apuc să vorbesc, nu mai rămâne nimic din liberalismul din Bistrița-Nasăud…”

Aoleu, vine nucleara! O fi ciordit ăsta ceva de la reactoarele de la Cernavodă. Oare ce a vrut să ne spuna poetul?

1. Că Turc minte? Știm. Așa cum a mințit și Florean că România va deveni independentă energetic.

2. Că în PNL nu există meritocrație și profesionalism? Păi tocmai Florean este cel mai bun exemplu. Din șomer a devenit senator.

3. Că în PNL BN sunt slugi? Vezi răspunsul la punctele 1 și 2.

Dar poate alesul cetațenilor din Bistrița-Nasăud vrea notorietatea aceea pe care nu i-o oferă nimeni…!

Bistrițeanul.ro a decis să riște și să îi ofere popularitatea de care duce lipsă.

Astfel, oficial, îi facem o invitație publică la o emisiune pe Bistrițeanul Live. Să scuipe tot. Să dea afară broasca. Să colecteze selectiv mizeria din PNL și s-o ducă personal la tomberon.

Como se dice la Romania la politică, domnule senator? Gunoi?

Dacă Voltaire a avut dreptate că „politica s-a născut atunci când primul ticălos l-a întâlnit pe primul prost” să vină la noi. La proști. În direct.

#SePoate?

UPDATE

Ovidiu Florean a promis că va veni în emisiunea Bistrițeanul LIVE, vinerea viitoare, 12 noiembrie 2021, de la ora 20.00.

 

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Pai sa vina!!!! Sa minta și în direct!!!! Penibilul situațiilor este departe de acești indivizi…. Ridicolul ei nu îl sesizează…. Fățărnicia este religia lor!!!
    De la Johannis la Jenor Beudean (omul care bate femei pe trecerea de pietoni Pt ca îndrăznesc sa treacă înaintea mașinii lui) via generalul cu 4 stele (al cărui următor grad e Mareșal), Catu, Orban, Turc și alți nimuruci, niciunul nu vede cât de ridicol este!!!
    Mai deunăzi îl criticam pe amărâtul de Turc ca a cedat grupărilor masonice și monarhiști din Bistrița și a denumit numele parcului Municipal fără consultare publica… pai președintele pulii a hotărât fără consultare publica și fara o hotărâre în CNAT, sa implice România în proiectul cu microcentrale nucleare!!!! Prima tara din lume care a acceptat asa ceva, fără sa știe nimeni…. Și nu a fost o hotărâre ad-hoc, ci o chestie discutata care doar acum s-a făcut publica, ca ȘI Turc cu denunirea parcului și cu bustul gata făcut!!!!
    Penibili, fățarnic, ridicoli dar bogați!!! Fiecare acest gen de om are peste jumătate de miliard de lei/luna în mana +++

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...

Clinica Sanovil angajează infirmieră, IMP România are nevoie de operatori și Șef linie producție

Clinica Sanovil are nevoie de infirmieră și muncitor întreținere. IMP România (fosta Netex) caută un Șef...