18.8 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

CONCURSUL pentru directori în școli: Doi candidați nu au susținut proba scrisă, fiind infectați cu Covid, un altul a părăsit sala, la vederea subiectelor

Proba scrisă în concursul pentru directori și directori adjuncți în școli s-a desfășurat astăzi, la Infoel. Doi dintre cei 143 de candidați admiși în prima etapă nu au putut să susțină proba. Motivul? Erau infectați cu Covid și nu s-au putut prezenta. Un alt candidat a părăsit sala de examen, la vederea subiectelor.

Proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct s-a desfășurat astăzi, 15 octombrie 2021. Examenul a avut loc în centrul special organizat la Colegiul Național INFOEL Bistrița.

În urma etapei de validare a dosarelor, au fost admiși la proba scrisă 143 de candidați. 

Dintre aceștia, 1 candidat a optat pentru susținerea probei scrise în alt județ. 

2 candidați au solicitat amânarea susținerii probei, în baza reglementărilor Ordinului ME nr. 5454 din 13 octombrie 2021. Aceștia erau infectați cu virusul Covid-19, a transmis Inspectoratul Școlar Bistrița-Năsăud.

Dintre cei 140 de candidați rămași, 7 nu s-au prezentat deloc, iar unul s-a retras în timpul probei. La nivel național, peste 450 de candidați nu s-au prezentat la proba scrisă, conform EduPedu.ro.

Există voci care susțin că bibliografia de concurs s-a regăsit în doar 15% din itemii propuși spre rezolvare. Subiectele pot fi consultate AICI.

De asemenea, în județ au existat și școli din care nu s-a prezentat niciun candidat, actualii directori nedorind să mai ocupe această funcție, într-o perioadă extrem de tensionată și presantă.

Dintre cei 132 de candidați – 97 au reușit să treacă de proba scrisă cu bine.

35 de candidați au picat examenul și nu au trecut de proba scrisă, obținând sub 70 de puncte.

Rezultatele la proba scrisă pot fi consultate AICI

Eventualele contestații se pot depune în perioada 15-17 octombrie 2021 în format fizic sau online, conform graficului afișat pe site-ul www.isjbn.ro, AICI

Niciun candidat nu a fost eliminat pentru tentativă de fraudă.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...