16 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

CONCURSUL pentru directori în școli: Doi candidați nu au susținut proba scrisă, fiind infectați cu Covid, un altul a părăsit sala, la vederea subiectelor

Proba scrisă în concursul pentru directori și directori adjuncți în școli s-a desfășurat astăzi, la Infoel. Doi dintre cei 143 de candidați admiși în prima etapă nu au putut să susțină proba. Motivul? Erau infectați cu Covid și nu s-au putut prezenta. Un alt candidat a părăsit sala de examen, la vederea subiectelor.

Proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct s-a desfășurat astăzi, 15 octombrie 2021. Examenul a avut loc în centrul special organizat la Colegiul Național INFOEL Bistrița.

În urma etapei de validare a dosarelor, au fost admiși la proba scrisă 143 de candidați. 

Dintre aceștia, 1 candidat a optat pentru susținerea probei scrise în alt județ. 

2 candidați au solicitat amânarea susținerii probei, în baza reglementărilor Ordinului ME nr. 5454 din 13 octombrie 2021. Aceștia erau infectați cu virusul Covid-19, a transmis Inspectoratul Școlar Bistrița-Năsăud.

Dintre cei 140 de candidați rămași, 7 nu s-au prezentat deloc, iar unul s-a retras în timpul probei. La nivel național, peste 450 de candidați nu s-au prezentat la proba scrisă, conform EduPedu.ro.

Există voci care susțin că bibliografia de concurs s-a regăsit în doar 15% din itemii propuși spre rezolvare. Subiectele pot fi consultate AICI.

De asemenea, în județ au existat și școli din care nu s-a prezentat niciun candidat, actualii directori nedorind să mai ocupe această funcție, într-o perioadă extrem de tensionată și presantă.

Dintre cei 132 de candidați – 97 au reușit să treacă de proba scrisă cu bine.

35 de candidați au picat examenul și nu au trecut de proba scrisă, obținând sub 70 de puncte.

Rezultatele la proba scrisă pot fi consultate AICI

Eventualele contestații se pot depune în perioada 15-17 octombrie 2021 în format fizic sau online, conform graficului afișat pe site-ul www.isjbn.ro, AICI

Niciun candidat nu a fost eliminat pentru tentativă de fraudă.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...