3.9 C
Bistrița
miercuri, februarie 21, 2024

VIDEO – Bogdan Ivan Gruia (PSD BN): Zis și făcut. Investițiile pentru Primării și Consilii Județene au fost deblocate

„Zis și făcut. Investițiile pentru Primării și Consilii Județene au fost deblocate”, a anunțat Bogdan Ivan Gruia, deputat PSD BN. Acesta a transmis că Parlamentul a votat ieri o lege prin care prețul materialelor de construcții din contractele în derulare vor fi actualizate. 

Deputatul Bogdan Ivan Gruia a comentat ieri în legătură cu legea votată în Parlament. „Constructorii vor putea continua lucrările. Banii vor veni din economiile contractelor din fonduri europene sau de la bugetul de stat”, a mai anunțat deputatul. 

„Cine câștigă?

  • Oamenii: vor continua lucrările de investiții;
  • Primăriile: atât în cazul proiectelor finanțate din fonduri europene cât și din cele guvernamentale (Ex. PNDL), costul suplimentar va fi suportat din bugetul de stat și nu din bugetele locale și așa insuficiente;
  • Companiile: care vor continua să lucreze, să își plătească angajații și să contribuie cu taxe și impozite la buget.

Ce nu a făcut Guvernul Cîtu în aproape un an, am rezolvat noi la inițiativa PSD! Problemele comunităților din Bistrița-Năsăud și ale primarilor sunt prioritatea ZERO pentru mine în acest mandat!”, a reamintit Bogdan Ivan Gruia.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: