21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Şcoala Mamei, de săptămâna viitoare, la Clinica Sanovil

Vești bune pentru viitorii părinţi! Clinica Sanovil organizează începând cu săptămâna viitoare Şcoala Mamei, unde mămicile şi tăticii vor primi răspunsurile la cele mai importante întrebări despre sarcină,  momentul naşterii și îngrijirea nou-născutului şi a copilului.

Cursurile au o tematică cuprinzătoare şi vor atinge elemente esențiale precum: Semne de alarmă în sarcină, Pregătirea pentru naștere, Analgezia la naștere, Probleme şi soluţii în lăuzie, Creşterea şi dezvoltarea nou-născutului în prima lună, Igiena zilnică a nou-născutului.

Alte teme care vor fi abordate la Şcoala Mamei se referă la Alăptare, Profilaxia rahitismului, Icterul fiziologic şi patologic, Colicile, Erupţia dentară, Diversificarea alimentaţiei, Vaccinările, Febra la copii, Bolile eruptive, Vărsăturile şi diareea, dar şi Măsuri de prim ajutor.

„Şcoala Mamei se va organiza în fiecare lună. Cuprinde 4 cursuri, care vor fi susţinute de 3 medici pediatri (Dr. Elsayed Andra, Dr. Boca Dalina şi Dr. Piper Andreea) şi de un medic ginecolog din cadrul Sanovil. Vom avea câte un curs pe săptămână – joi, de la ora 16:30, în sala de conferinţe a Clinicii Sanovil.

Este foarte important ca părinţii să primească informaţii pertinente, de la profesionişti, întrucât Internetul este o sursă nesigură de informare în acest domeniu. La Şcoala Mamei pot participa atât mămicile, cât şi tăticii. Ne propunem ca acest curs să fie util, practic şi interactiv. La finalul fiecărui curs, vom avea o sesiune de întrebări şi răspunsuri, pentru a lămuri orice aspect neclar. Fiecare participant, mămică sau tătic, va primi o dovadă a absolvirii acestui curs de puericultură”, spune Dr. Mureşan Gavrilaş.

Înscrierea se poate face la recepţia Clinicii Sanovil din cartierul Viişoara sau la recepţia Policlinicii Noi din centru. Preţul pentru Şcoala Mamei este de doar 100 de lei.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...