22.3 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

Se-ntâmplă acum! Descinderi la o firmă de jocuri de noroc și pariuri

Polițiștii și mascații descind, la această oră, la sediul central și punctele de lucru ale unei firme de jocuri de noroc și pariuri. Acțiunea se desfășoară pe raza a 36 de județe, printre care și Bistrița Năsăud!

O acțiune de amploare a polițiștilor. Aceștia descind, în aceste momente, la o firmă de jocuri de noroc și pariuri.

Se efectuează percheziții în 59 de locații, cuprinzând sediul central și punctele de lucru din 36 de județe.

Motivul? Ar fi instalat și utilizat programe de calculator fără licență.

Activitățile sunt desfășurate pe raza municipiului Bucureşti și a județelor Ilfov, Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș Severin, Cluj, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea și Vrancea. În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de reproducere neautorizată pe sisteme de calcul a programelor pentru calculator în oricare dintre următoarele modalităţi: instalare, stocare, rulare sau executare, afişare ori transmitere în reţea internă” explică reprezentanții Poliției Române.

Mai exact, din cercetări a rezultat că reprezentanții societății ar fi instalat și utilizat, în perioada 2016 – 2019, programe de calculator fără licență, aducând astfel prejudicii materiale și de imagine titularilor drepturilor de autor.

Se pare că vor fi aduse persoane la audieri.

În cadrul acțiunii, vor fi puse în aplicare 5 mandate de aducere a persoanelor bănuite, care vor fi conduse la sediul P.Î.C.C.J., în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale” se arată în același comunicat al Poliției.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...