-0.4 C
Bistrița
miercuri, decembrie 8, 2021

Se pare că avem prima femeie candidat la Primăria Bistrița – Doris Rai

Se ascut armele pentru Primăria Bistrița și, dacă analizăm ce se întâmplă în social media, acolo unde lupta pentru primărie a început deja de câteva luni, mai mult ca sigur avem pentru prima dată și o femeie înscrisă în cursă. Este vorba de Doris Gabriela Rai, care cel mai probabil va intra ca independent, nefiind înscrisă în niciun partid politic, asta deși ani la rând a activat și deținut funcții în Partidul Democrat, apoi în Partidul Național Liberal, din partea căruia ultima dată a fost consilier județean.

Tace și face. Și se cam pregătește de ceva vreme pentru a intra în cursa pentru Primăria Bistrița. Așadar, marcăm o premieră oarecum, se pare că anul viitor va fi primul în care va intra și o femeie în cursa pentru funcția de primar al municipiului. Chiar dacă nu recunoaște fățiș, deși a fost întrebată direct de reporterii Bistriteanul.ro dacă va candida la Primăria Bistrița, se pare că Doris Gabriela va candida. Este extrem de activă în social media și în majoritatea luărilor de poziție atacă direct proiectele primăriei și mai ales ale viceprimarului PSD – Cristian Niculae, anunțat deja de cei din partid ca fiind următorul lor candidat, după ce Ovidiu Teodor Crețu a declarat că se va retrage și nu va mai lupta pentru un nou mandat.

Creditele luate de Primăria Bistrița, asfaltările, Poliția Locală, cam nimic nu scapă necomentat de Doris Rai. 

Mesajul postat, recent, la împlinirea a 40 de ani, este însă cel puțin interesant și, chiar dacă nu vrea deocamdată să confirme eventuala candidatură la primărie, printre rânduri noi asta am citit:

S-a încheiat un an în care am scris un capitol frumos al poveștii mele de viață! Unul dedicat familiei, proiectelor, unul în care am înțeles că trebuie să fiu o #voce, nu un ecou.

A început capitolul 40 care va fi cel mai important! 

Da, am 40 de ani cu care mă mândresc, ani care mi-au oferit amintiri, experiențe, oameni și o lecție de neuitat, faptul că: „Viața este minunată, dacă ai curajul să o trăiești așa cum simți și găsești oamenii potriviți!” 

Doris Rai a fost director al AJOFM BN, apoi câțiva ani director în Direcția Control a Primăriei Municipiului București, consilier al europarlamentarului Daniel Buda, iar acum administrează rețeaua de laboratoare medicale Holistic, pe care o deține alături de soțul său, dr. Petru Rai. 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

LEONI angajează 100 de muncitori. Locuri de muncă, disponibile la RCS & RDS și BETAK

Leoni Bistrița angajează ingineri și muncitori. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, RCS & RDS și IMP România (Fosta Netex). Aquabis are nevoie de un electrician. Oferta completă, mai jos: 

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...