26.7 C
Bistrița
luni, iunie 27, 2022

Șefa AJPIS Ani Bob s-a înscris în PLUS. USR-iștii nu-s prea încântați; „Trebuie să fim atenți și să ne eliberăm de relicvele trecului și de oportuniști”

La alegerile USR din acest weekend a apărut un personaj surpriză. Este vorba despre șefa AJPIS Nastasia Ani Bob. Aceasta a făcut parte din comisia electorală. Se pare că șefa AJPIS s-a înscris în PLUS anul trecut. Spre nemulțumirea USR-iștilor… care a numit-o voalat „oportunistă”.

Weekendul ce tocmai a trecut au avut loc alegeri la organizația municipală a USR (după fuzionarea cu PLUS). La această oră încă se numără voturile, astfel că încă nu se știe dacă organizația va fi condusă de un reprezentant PLUS sau USR.

Alegerile de duminică au ridicat câteva sprâncene în rândul USR-iștilor, după ce un personaj surpriză și-a făcut apariția. Este vorba despre Nastasia Ani Bob, șefa AJPIS. Aceasta a făcut parte din comisia electorală, organism responsabil de organizarea alegerilor.

Nastasia Ani Bob a confirmat pentru Bistrițeanul.ro că este membru PLUS încă de anul trecut: „Sunt membru PLUS, de anul trecut. Am fost în Comisia Electorale la alegerile din acest sfârșit de săptămână. Sunt un simplu membru.”, a precizat șefa AJPIS.

Înscrierea sa în PLUS, care ulterior a fuzionat cu USR nu pare să îi încânte pe USR-iști. În prima fază, prezența Nastasiei Ani Bob la alegeri a fost dur atacată de USR-iști pe un grup intern. Ulterior, atacurile au fost preluate și asumate public de Călin Stan, președintele USR BN. Acesta a numit-o voalat „oportunistă” și a insinuat că acceptarea sa în partid ar aduce prejudicii de imagine.

„Ca orice proces electoral, fie el intern, alegerile filialei USR Bistrița au beneficiat de o comisie electorală. Din aceasta a făcut parte și doamna Ani Bob (membru ex-PLUS). Curioasă această alegere a stimatei doamne Bob, fost prefect al județului Bistrița-Năsăud, numit în timpul guvernării Ponta și a „glorioasei alianțe) (USL-PSD+PNL). La toate acestea adăugăm și faptul că doamna Bob a făcut parte și din ALDE BN și este actualmente șefă la AJPIS Bistrița-Năsăud…

Cunoaștem faptul că nu de puține ori USR Bistrița și USR Bistrița-Năsăud a fost atacată cu tot felul de șicane., dar ne declarăm uimiți de ce pot să facă unii oameni pentru a rămâne în anumite funcții cheie… Noi ca partid tânăr trebuie să fim mult mai atenți și să ne eliberăm de relicvele trecutului și de posibili oportuniști care să ne creeze prejudicii de imagine.”, a postat Călin Stan pe pagina sa de Facebook.

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. ::::: stiti cum se zice? al guerre comme a la guerre!!!! se poate si asa, un cal troian nu strica niciodata nici unui partid :::)))) mai asteptam surprize !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...