4.4 C
Bistrița
miercuri, octombrie 20, 2021

Șeful Poliției Locale, Florin Frandeș: „Încasările pentru parcările cu plată au scăzut cu 60-70%”

De când cu pandemia de Covid-19, polițiștii locali nu i-au mai luat la puricat pe cei care au parcat pe locurile cu plată. Încasările din amenzi pentru parcarea pe locuri cu plată a scăzut cu 60-70%.

Starea de urgență și respectiv alertă decretată din primăvara anului trecut a mutat polițiștii locali la Poliția Română. Așa se face că de anul trecut, aceștia nu mai prea au timp să calce prin parcările de reședință și nici prin parcările cu plată, decât dacă se fac sesizări în acest sens.

Și pietonalul Liviu Rebreanu a cam fost lăsat „de izbeliște”, polițiștii fiind prezenți în zonă doar la sesizări și când era planificată patrularea în zona respectivă.

„Nu au mai fost sesizări și nu s-a mai patrulat, mai ales pe perioada pandemiei. Nu au mai existat patrule în zonă, decât dacă erau prevăzute expres în patrularea zilei. Nici amenzi pentru ocuparea locurilor de parcare. Nu am mai dat de anul trecut, nu am mai verificat de când a început pandemia, nu s-au mai făcut verificări”, a precizat Florin Frandeș, șeful Poliției Locale, aseară, la Bistrițeanul Live.

Acesta a mai spus că directorul Direcției Patrimoniu, Vasile Marina i-a confirmat faptul că în 2020 încasările din parcarea pe locurile cu plată au scăzut cu 60-70%, comparativ cu anul 2019.

Cititorii Bistrițeanul.ro ne-au semnalat faptul că în urma emisiunii de aseară Bistrițeanul Live la care a fost invitat șeful Poliției Locale Florin Frandeș, polițiștii locali s-au mobilizat și au început să dea amenzi pentru ocuparea locurilor de parcare cu plată fără efectuarea plății.

Întreaga emisiune o puteți urmări mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: 

De ce ai nevoie de Magic 5 Bistrița pentru afacerea ta?

Magic 5 Bistrița este ingredientul lipsă ce va ajuta la propulsarea afacerii dumneavoastră către următorul nivel.