-0.4 C
Bistrița
miercuri, decembrie 8, 2021

Bistrițenii au aflat de la Bistrițeanul cum să dea de Poliția Locală! Curg reclamațiile pe aplicația City Health

În urma emisiunii Bistrițeanul Live de aseară, în care a fost invitat șeful Poliției Locale, au început să curgă reclamațiile care vizează parcările neregulamentare din municipiu. Deși se află în subordinea Poliției Române pe perioada pandemiei, polițiștii locali trebuie să răspundă la sesizările de pe aplicația primăriei City Health.

Bistrițenii au aflat în urma emisiunii Bistrițeanul Live de aseară cum să dea de Poliția Locală. Aceștia fac sesizări pe aplicația primăriei City Health, la care polițiștii locali sunt obligați să răspundă, deși se află în subordinea temporară a Poliției Române, pe perioada stării de alertă.

„Curg reclamațiile cu privire la parcarea pe trotuar pe aplicație din ce am văzut. S-au înmulțit de aseară. Dacă cineva reclamă, noi trebuie să mergem să vedem ce e acolo. Fiecare sesizare de pe City Health se verifică și se dă un răspuns celui care a făcut-o”, a declarat pentru Bistrițeanul șeful Poliției Locale, Florin Frandeș.

Potrivit acestuia, zeci de reclamații zilnic vizează Poliția Locală, fie că este vorba despre parcări neregulamentare, fie depozite de deșeuri.

Astfel, dacă patrulele zilnice s-au redus considerabil întrucât polițiștii locali odată cu starea de urgență au alte atribuții, de exemplu verificarea celor aflați în izolare la domiciliu, bistrițenii au găsit o soluție „virtuală” pentru a ajunge la Poliia Locală.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

LEONI angajează 100 de muncitori. Locuri de muncă, disponibile la RCS & RDS și BETAK

Leoni Bistrița angajează ingineri și muncitori. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, RCS & RDS și IMP România (Fosta Netex). Aquabis are nevoie de un electrician. Oferta completă, mai jos: 

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...