12.8 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

Bistrițenii au aflat de la Bistrițeanul cum să dea de Poliția Locală! Curg reclamațiile pe aplicația City Health

În urma emisiunii Bistrițeanul Live de aseară, în care a fost invitat șeful Poliției Locale, au început să curgă reclamațiile care vizează parcările neregulamentare din municipiu. Deși se află în subordinea Poliției Române pe perioada pandemiei, polițiștii locali trebuie să răspundă la sesizările de pe aplicația primăriei City Health.

Bistrițenii au aflat în urma emisiunii Bistrițeanul Live de aseară cum să dea de Poliția Locală. Aceștia fac sesizări pe aplicația primăriei City Health, la care polițiștii locali sunt obligați să răspundă, deși se află în subordinea temporară a Poliției Române, pe perioada stării de alertă.

„Curg reclamațiile cu privire la parcarea pe trotuar pe aplicație din ce am văzut. S-au înmulțit de aseară. Dacă cineva reclamă, noi trebuie să mergem să vedem ce e acolo. Fiecare sesizare de pe City Health se verifică și se dă un răspuns celui care a făcut-o”, a declarat pentru Bistrițeanul șeful Poliției Locale, Florin Frandeș.

Potrivit acestuia, zeci de reclamații zilnic vizează Poliția Locală, fie că este vorba despre parcări neregulamentare, fie depozite de deșeuri.

Astfel, dacă patrulele zilnice s-au redus considerabil întrucât polițiștii locali odată cu starea de urgență au alte atribuții, de exemplu verificarea celor aflați în izolare la domiciliu, bistrițenii au găsit o soluție „virtuală” pentru a ajunge la Poliia Locală.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...