12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Semimaraton, cross și cursă pentru copii la Parva!

Parva găzduiește un semimaraton, concurs de cross și inclusiv o cursă de alergare pentru copii. Evenimentul are loc în 8 octombrie, începând cu ora 09:00, iar organizatorii au dat start înscrierilor.

Evenimentul are loc în comuna Parva și este organizat de Asociația Glasul Munților, cu sprijinul Primăriei Parva. Cross-ul și semimaratonul se vor desfășura la peste 1400 de metri altitudine, pe traseele spectaculoase de munte pe care le are comuna.

Traseul de cross măsoară între 11 și 14 kilometri, iar cel de semimaraton, 24 de kilometri. Cursa de copii va fi organizată la fața locului, în funcție de câți copii vor fi prezenți.

„Ne-am gândit să organizăm acest eveniment în scopul promovării sportului, promovării comunei Parva și socializării. Deocamdată suntem în lucru, trebuie să finalizăm site-ul competiției și să putem da drumul înscrierilor”, a declarat unul dintre organizatori, Mihai Cupșa, pentru Bistrițeanul.ro.

Evenimentul este public și poate fi găsit accesând următorul link: https://fb.me/e/3l0PE4esz

Toate detaliile vor fi publicate după ce informațiile vor fi urcate pe site-ul oficial al semimaratonului de la Parva.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?