13 C
Bistrița
duminică, octombrie 2, 2022

Senatorul Ioan Deneș, în vizită la organizațiile locale ale PSD Bistrița-Năsăud

Senatorul Ioan Deneș a participat ieri și alaltăieri la alegerile interne desfășurate în câteva organizații locale ale PSD Bistrița-Năsăud. Ce a transmis aleșilor locali:

Ioan Deneș a participat în aceste zile la alegerile desfășurate în organizațiile PSD Bistrița-Năsăud din Poiana Ilvei și Maieru. 

La Poiana Ilvei am fost întâmpinați de colegii noștri din organizația locală a PSD, care împreună cu domnul primar Scridonesi Ioan, au reușit să construiască o echipă foarte unită și serioasă!

Felicitări pentru toată munca dumneavoastră, pentru realizările pe care le aveți și mult succes în toate proiectele următoare!

Felicitări domnului primar Ioan Scridonesi pentru reconfirmarea în poziția de președinte a organizației locale! Felicitări noilor lideri OFSD, TSD și OPSD”, a transmis senatorul Ioan Deneș.

Mă reîntorc la Maieru cu mare plăcere și bucurie!  Oameni harnici, frumoși și iubitori de țară!

Mă bucur de prietenia colegilor mei din PSD Maieru și felicitări domnului primar Vasile Borș pentru reconfirmarea în poziția de lider a organizației locale PSD Maieru”, a precizat senatorul. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.